Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

S-a deschis al doilea restaurant La Cocoșatu’

Restaurantul cu specific românesc La Cocoșatu’ a deschis al doilea local din București, pe strada Clucerului nr. 41. Investiția pentru noul restaurant se ridică la 150.000 euro și a inclus activități de amenajare interioară a restaurantului și de utilare a bucătăriei. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, după primul an de activitate.

Deschis în 2019, La Cocoșatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocoșatu’, după restaurantul La Cocoșatu’ Băneasa, deschis în 1993 de Ion Oiță.

Primul restaurant al grupului a fost reamenajat în perioada 2016-2017, în urma unor investiții succesive în valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului, precum și modernizarea și utilarea bucătăriei.

Cele două restaurante La Cocoșatu’ sunt deschise zilnic, de luni până duminică, între orele 11.00 – 24.00. Din octombrie 2019, restaurantul La Cocoșatu’ Băneasa organizează spectacole cu muzică live în fiecare săptămână, de joi pănă duminică.

La Cocosatu Clucerului

”La Cocoșatu’ este un brand de renume al capitalei și nu numai. S-a născut aproape în același timp cu democrația, în 1993 și, de atunci, a fost alături de români în cele mai frumoase dar și în cele mai grele momente ale vieții lor. Fie că a fost vorba despre un eveniment fericit sau trist, am fost mereu aici, pregătiți să le alinăm tristețea cu un vin bun și o mâncare gustoasă sau să ne bucurăm alături de ei în momentele plăcute ale vieții. La Cocoșatu’ a fost, mereu, prima reîntâlnire cu mâncărurile noastre românești, a românilor plecați la muncă în străinătate. Anul acesta am simțit că este momentul să mergem mai departe, să ne transformăm într-un grup de restaurante, deschizând un nou local în strada Clucerului, într-o zonă încărcată de amintiri și frumusețe. Sperăm ca și acest restaurant să fie pe placul clienților noștri și îi asigurăm că vor regăsi aici aceleași preparate gustoase pe care le pregătim de 25 de ani”, au declarat Florin și George Oiță, acționarii grupului La Cocoșatu’.

Despre La Cocoșatu’

Primul restaurant cu specific românesc La Cocoșatu’ a fost deschis în 1993 de Ion Oiță pe strada Neagoe Basarab, fiind unul dintre cele mai vechi restaurant private din București. Pe durata celor 25 de ani de activitate, localul s-a dezvoltat prin investiții successive care au vizat modernizarea restaurantului și a bucătăriei. În prezent, restaurantul are un design interior traditional românesc și o capacitate de 120 de locuri în interior.

Este recunoscut la nivel national și internațional datorită Micilor La Cocoșatu’, o rețetă veche, moștenire de familie. Până în prezent, zeci de vedete românești și internationale au trecut pragul restaurantului.

Din octombrie 2019, în fiecare săptămână, de joi până duminică, restaurantul La Cocoșatu’ Băneasa organizează seri cu muzică lăutărească veche și melodii de petrecere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *