Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Ruby, ciocolata din boabe roz de cacao, noua senzatie de la Chocolissimo

Ruby, Heart, Chocolissimo

Al patrulea tip de ciocolata, descoperit de maestri ciocolatieri de la Callebaut, ciocolata roz, denumita Ruby, este acum si in Romania. Desertul, din boabe de cacao care pastreaza o nuanta speciala roz si o aroma fructata, incanta simturile devenind desertul preferat al generatiei Millenials. Combinatii artizanale, din ciocolata roz si arome exotice, cu fructe de padure si fistic, sunt acum disponibile si in Romania, la Chocolissimo.ro.

Uita tot ceea ce stiai despre ciocolata! Cu noua Ruby, artizanii ciocolatieri deschid un drum nou in istoria celui mai iubit ingredient. Povestea ciocolatei Ruby – o ciocolata roz, care succede precursoarelor sale atat de iubite – ciocolata neagra, cea cu lapte si cea alba -, este una fascinanta. Un maestru ciocolatier de la cunoscuta fabrica Callebaut (Belgia) a descoperit componenta neobisnuita a boabelor rubinii de cacao si a incercat sa o pastreze in procesul de prelucrare. De la acest moment, pana la prima tableta roz scoasa pe piata au trecut insa mai bine de 10 ani, astfel incat ciocolata Ruby a ajuns pe rafturi abia in 2018, fiind vanduta doar in anumite piete. Acum, aceasta este disponibila si in Romania.

Boabele speciale de cacao provin in special din tari precum Brazilia, Ecuador si Coasta de Fildes, insa originea nu este definitorie in privinta boabelor rubinii. Expertii belgieni sustin ca este o intamplare a naturii, iar gustul fructat natural si culoarea sunt ingrediente care o fac sa fie preferata generatiei Millenials care isi propune sa echilibreze un stil de viata sanatos cu experimentarea unor placeri extreme in ceea ce priveste gustul.

Ruby, Heart, Chocolissimo

La Chocolissimo, aceste particularitati speciale au fost combinate artizanal cu arome la fel de sofisticate, precum rubarba, fistic sau migdale, dar si cirese sau caise uscate, astfel incat experienta gustului sa fie una speciala. De asemenea, recomandarea artizanilor in ciocolata este ca Ruby sa fie combinata cu sampanie rose sau chiar bere, ambele potentand in mod surprinzator gustul fructat si usor acid al acestui tip nou de ciocolata.

Ruby, in colectia de Paste de la Chocolissimo

Ruby promite sa devina noua senzatie de ciocolata cu care vor fi rasfatati prietenii, familia si partenerii de afaceri in aceasta primavara si se alatura zecilor de sortimente de ciocolata belgiana din colectia propusa de Chocolissimo Romania.

Gustul delicat al pralinelor, alaturi de decorul realizat manual, designul aparte si combinatiile de arome sunt cateva dintre caracteristicile colectiilor de primavara si de Paste propuse de Chocolissimo. Printre cele mai iubite ingrediente adaugate bomboanelor umplute cu ganache de ciocolata se numara ananasul, zmeura, afinele sau coaja de lamaie, alaturi de praful de aur care decoreaza spectaculos unele tablete.

In plus, pe langa colectiile de praline dedicate sarbatorilor ce se apropie, ciocolata devine mesager al expeditorului prin chocotelegrame. Acestea pot fi personalizate in detaliu, atat ca ambalaj, dar mai ales ca mesaj, fiind o modalitate inedita de a face urari scrise cu litere de ciocolata. Mai mult, chocotelegramele sunt livrate in cutii din din lemn african, facand din mesajul-desert un cadou extrem de apreciat, cu sau fara o ocazie speciala.

Despre Chocolissimo

Povestea Chocolissimo este strans legata de pasiunea pentru ciocolata prin explorarea traditiilor vechi de secole, de productie a ciocolatei veritabile belgiene. Colectiile au la baza ciocolata belgiana premium, cele mai bune si aromate ingrediente naturale, dar si o deosebita atentie la detalii pentru crearea de produse din ciocolata remarcabile si memorabile.

Chocolissimo a luat fiinta in anul 2004 in Polonia, apartinand grupului MM Brown. Astazi compania opereaza in mai multe tari europene ca producator si distribuitor de produse din ciocolata de nisa. Produsele Chocolissimo sunt create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si Australia, de maestri ciocolatieri cu experienta, dupa retete traditionale bine pastrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat si pe piata din Romania, oferind peste 300 de tipuri de ciocolata, produsa manual in ateliere traditionale: praline, ciocolata de baut, fondue de ciocolata, trufe si fructe in ciocolata. Fiecare produs Chocolissimo este placere pura, servita cu emotii sincere si senzatii puternice.

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.