free download 78 travel guides written by experts

Romantica va difuza in direct celebra competitie spaniola

“Hijos de Babel”

Miercuri, 5 martie, incepand cu orele 21.00, telespectatorii vor putea viziona la Romantica o editie speciala a show-ului “Pe contre” moderata de Ana Maria Prodan alaturi de Ioana Oprea. in cadrul acestei emisiuni, postul de televiziune va difuza in direct celebra competitie spaniola “Hijos de Babel”.
Incepand cu orele 22.30 orice roman va avea sansa sa fie alaturi de Costel Busuioc. Alaturi de invitati speciali: artisti, muzicieni, participanti la diferite reality show-uri, Ana Maria Prodan si Ioana Oprea   vor analiza evolutia lui Costel si vor incerca sa prevada victoria talentatului roman. Aceasta editie speciala a show-ului “Pe contre” va putea fi urmarita la Romantica, in reluare, joi, de la orele 21.00.

“Hijos de Babel” va fi difuzat in direct la Romatica si  miercurea  viitoare, 12 martie, de la orele 21.00. Telespectatorii ii vor putea trimite in continuare lui Costel mesaje de incurajare prin intermediul liniei speciale 9409 Romantica. Pana acum “vocea de aur a Banatului” a primit peste 1500 de ganduri de sustinere.

Bucuresti, 4.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *