free download 78 travel guides written by experts

Românii s-au distrat pe bune miercuri seară

Telespectatorii au ales miercuri Pe bune?! și au avut parte de o seară plină de energie și distracție. Costi Diță și Cosmin Natanticu au făcut echipă cu Jojo și Tony Grecu, și-au făcut strategii și au încercat să găsească răspunsurile corecte pentru 13 întrebări trăznite.

A șasea ediție a primului sezon Pe bune?! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 26.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.5 puncte de rating și 13% share.

Tony Grecu si Cosmin Natanticu

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape un milion de telespectatori s-au distrat alături de cei doi căpitani și invitații lor.

Lunea viitoare, de la 22:30, magicianul Robert Tudor, prezentatorul Vocea României Junior, și Cătălin Neamțu, căpitan de echipă în show-ul România, jos pălăria!, dau răspunsuri Pe bune?! și fac față provocărilor date de Andi Moisescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *