free download 78 travel guides written by experts

Românii i-au ales pe Ai noștri, numai la Pro TV

Joi seara, Pro TV le-a făcut tuturor românilor cunoștință cu Ai noștri, cel mai simpatic neam unit în comedie! Noul serial care a avut premiera la Pro TV a adus în prim plan două familii care, de voie, de nevoie, și-au unit drumurile datorită copiilor, îndrăgostiți până peste cap!

Ai noștri au fost lideri de audiență pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani! Pro TV a înregistrat, pe intervalul difuzarii primului episod al serialului nou lansat, 9.3 puncte de rating și 24.5% share, spre deosebire de postul TV care a ocupat locul doi, care a obținut cifre de aproximativ două ori mai mici: 5.2 puncte de rating și 13.8% share. În minutul de aur, de la ora 21:34, peste 2 milioane de români la nivel național îi urmăreau pe Ai noștri.

cina-cu-ai-nostri
Unul mafiot, altul conspiraționist!

Sandu Ciorbă (Teodor Corban) și Marin Ghica (Constantin Pușcașu) își iubesc, apreciază și protejează familiile. Acesta este și singurul lucru pe care îl au în comun. Unul mafiot, celălalt conspiraționist. Unul cu gânduri îndoielnice, celălalt care acționează numai sub litera legii. Unul cu familie mare, iar celălalt cu puțini, dar buni!

Aceasta este povestea celor doi viitori socri, care sunt puși față în față de către Irina Ciorbă (Cristina Mihăilescu) și Horațiu Ghica (Vlad Logigan), cei doi îndrăgostiți. Iar cele două mame sunt și ele ferme pe poziții: Elena Ciorbă (Emilia Popescu) se concentrează pe gospodărie și alege să ignore activitățile ilicite care se desfășoară în familie, iar Veronica Ghica (Gabriela Popescu) este serioasă, distantă, ține la reguli și la aparențe și vorbește foarte prețios.  La această listă se adaugă Doru Ciorbă (Andrei Huțuleac), fratele mai mic al Irinei, care este complet opus seriozității pe care o are sora sa, Mădălina Oprea (Adelaida Perjoiu) – sora mai mare a Irinei – care este casnică, vulcanică și foarte geloasă pe Irina, Tibi Oprea (Marin Gheorghe), soțul Mădălinei, micul escroc de cartier și Brigitte (Letiția Vlădescu), iubita fratelui interlop al Elenei, aflat în închisoare.

Dacă în primul episod Ai noștri s-au cunoscut, urmează să înceapă adevărata aventură, pentru că în familiile Ciorbă și Ghica, totul se întâmplă foarte rapid și…neamul se mărește! Joia viitoare, de la 21:30, o nouă serie de întâmplări amuzante îi pândesc pe Ai noștri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *