free download 78 travel guides written by experts

România, te iubesc! a fost lider de audiență la debutul noului sezon

Duminica trecută, Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, le-a prezentat telespectatorilor un documentar cutremurător despre situația bătrânilor din țara noastră, condițiile de trai și răspunsul autorităților referitor la aceste probleme reale și actuale.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, obținând la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 3.5 puncte de rating și 16.4% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 1.8 puncte de rating și 8.5% share.

Romania, te iubesc echipa

România căruntă a fost un reportaj complex, care a cuprins mărturiile bătrânilor din azile, realitatea crudă a condițiilor de trai din căminele de bătrâni de stat și discrepanța față de condițiile din azilele private, dar și diferența enormă între sistemul nemțesc de ajutorare a bătrânilor și cel românesc. Reprezentanții autorităților direct responsabile de acest subiect încearcă să găsească soluții pentru a implementa strategia pe termen lung și îmbătrânirea activă, însă mai mult pe foaie.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Cosmin Savu a pregătit o nouă anchetă despre jaful de la Hidroelectrica și le va arăta telespectatorilor în ce stare se află acum această companie de stat, dar și cine s-a îmbogățit pe spatele românilor.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *