free download 78 travel guides written by experts

Robert Turcescu va modera la Realitatea FM emisiunea „Romania vorbeste”

Robert Turcescu va dezbate, în direct, împreună cu ascultătorii Realitatea FM, în cadrul noii emisiuni „România vorbeşte”, cele mai importante teme sociale şi politice ale zilei în curs. Emisiunea va începe din 10 noiembrie şi va fi difuzată de luni până vineri, între orele 17.15 şi 18.00.

Cu o experienţă de peste 13 ani în radio, cunoscutul jurnalist Robert Turcescu s-a alăturat echipei Realitatea FM în urmă cu două săptămâni. El ocupă funcţia de director executiv al postului şi va realiza  începând de luni şi programul „România vorbeşte”. Emisiunea va face radiografia celui mai important eveniment al actualităţii, iar realizatorul va trage împreună cu ascultătorii săi concluziile zilei. Astfel, timp de 45 de minute, Robert Turcescu va analiza şi va comenta un eveniment în curs de desfăşurare preluând intervenţii telefonice de la toţi ascultătorii dornici să se implice.

"De câte ori nu v-aţi enervat auzind enormităţile debitate de aşa-zişi specialişti la radio, la televiziune sau în declaraţii acordate presei scrise? De câte ori nu v-a venit să interveniţi în direct pentru că ştiaţi mult mai bine decât ei să vorbiţi despre anumite întâmplări sau probleme? De acum există Realitatea FM, un radio care va da posibilitatea să vă exprimaţi în direct, să luaţi atitudine sau să puneţi lucrurile la punct”, spune Robert Turcescu. „Mizăm pe bunul simţ, pe obiectivitate, pe comentariul la cald, dar şi pe analiza la rece. Vom fi pe fază, dar ne vom păstra calmul şi vom deschide un spaţiu de exprimare pentru toţi cei care au un cuvânt de spus sau au răbdarea să asculte mai multe puncte de vedere până să ajungă la momentul concluziilor. Realitatea o construim împreună. La Realitatea FM, un radio care ştie ce spune!", mai declară Robert Turcescu.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *