free download 78 travel guides written by experts

Robert Diaconeasa, DaddyCool, singurul vlogger caritabil din România, va fi reprezentat de Fabrica de PR

„Îmi place să lucrez cu cei mai buni și vreau ca mesajul meu să ajungă la cât mai multă lume. Îmi place să ajut copiii din medii defavorizate, am planuri mari în acest sens și vreau să schimb lumea din jurul meu într-un loc mai bun. Iar Fabrica de PR are toate datele necesare pentru a face ca aceste lucruri să devină realitate”, spune Robert Diaconeasa, cel care și-a asumat cât se poate de natural rolul de DaddyCool despre colaborarea cu agenția de comunicare Fabrica de PR.

Venirea pe lume a fetiței sale, Ingrid, a făcut ca viața acestuia să capete un nou sens, dar să-i aducă totdată și o altă viziune asupra lumii. „Ingrid a schimbat totul în viața mea și ea este motivul pentru care eu sunt omul și profesionistul de azi. DaddyCool a fost mereu acolo, în mine” – spune Robert – „dar a ieșit la iveală odată cu apariția lui Ingrid. Ea este motivul pentru care mă lupt zilnic să fac o schimbare în bine în jurul meu, motivul pentru care vreau să ajut copiii din medii defavorizate, motivul pentru care sunt un om mai bun. Vreau să fiu cel mai bun exemplu pentru fiica mea”, explică Robert de ce alege să se implice în cazuri de ajutorare a copiilor defavorizați.

Amintiri din copilarie, vlogg caritabil

Din această dorință s-a născut și proiectul „Amintiri din copilărie”, în urma căruia a reușit să strângă 19.000 de euro, bani care au ajuns la peste 100 de copii cu probleme.

I-au plăcut dintotdeauna copiii, iar de când a venit pe lume fiica sa, Robert a înțeles că menirea lui în viață este aceea de a face bine și a-i ajuta pe copiii mai puțin norocoși să aibă o viață mai frumoasă și mai ușoară. „Voiam să găsesc o metodă prin care să ajut copiii din medii defavorizate, dar ceva care să fie cool, entertaining și care să nu bage mâna în buzunar oamenilor de acasă. Știam că vor privi cu scepticism faptul că le cer bani și nu îmi doream să nasc suspiciuni pe un proiect menit să ajute, pornit 100% din suflet. Așadar, am avut ideea să lansez singurul vlog 100% caritabil din România, sub forma unor interviuri cu unele dintre cele mai cool vedete autohtone, în care acestea acceptă să-și dezvăluie amintirile în scop caritabil”.

Încurajat de sprijinul unor oameni și al unor firme care au înțeles că un ajutor mic poate însemna un sprijin enorm, DaddyCool pregătește deja lansarea celui de-al doilea sezon „Amintiri din copilărie”. „Schimb decorul, o să am invitați excelenți și, cu siguranță, vom reuși să ajutăm mulți copii”, speră Robert, tânărul care vrea să facă din lume un loc mai bun și mai frumos.

„Ne plac oamenii care aleg să se implice în proiecte frumoase, cei care își pun energia și creativitatea în acțiuni cu efecte benefice asupra celor mai puțin norocoși, iar Daddy Cool este un astfel de om. Ne bucurăm de această colaborare și ne propunem să facem cât mai vizibile proiectele sale, astfel încât Daddy Cool să se impună ca un adevărat model de urmat”, spun reprezentații agenției de comunicare Fabrica de PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *