Shadow

Roata cu 1 milion de luminițe va fi inaugurată de 1 Decembrie în ,,West Side Christmas Market”, târgul de Crăciun din Drumul Taberei, București

Joi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, Miramagica Park inaugurează cea mai luminoasă roată din țară. Instalația conține aproape 1 milion de luminițe montate atât pe gondole, cât și pe spițele roții.

Atracția inedită are o înălțime de 33 de metri și este amenajată în cadrul târgului de Crăciun “West Side Christmas Market” din Parcul Drumul Taberei, București. Parcul tematic de Crăciun este organizat de UNTOLD Universe, creatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea, în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București și va fi deschis pânâ pe 27 decembrie.

Roata cu 1 milion de luminițe va fi inaugurată, de 1 Decembrie, în ,,West Side Christmas Market”, târgul de Crăciun din Drumul Taberei, București

Pe măsură ce gondolele se învârt atât pe verticală, cât și în jurul axelor sale, luminile își schimbă culoarea de la roșu la verde, albastru, galben sau alb, oferind un adevărat spectacol privitorilor.

Roata a fost adusă în România din zona Rostock, Germania, și a fost instalată în doar câteva zile.

“Noua roată amplasată în ,,West Side Christmas Market’’, parcul tematic de Crăciun din Drumul Taberei, este spectaculoasă prin prisma celor aproape 1 milion de luminițe ce își schimbă culoarea. Atmosfera este feerică, iar atracția îi va fascina atât pe cei mai mici, cât pe cei mari.

Urmează cea mai frumoasă lună din an, iar roata Miramagica din Drumul Taberei va aduce tuturor un strop de magie în prag de Sărbători”, declară Lucia Prăjișteanu, CEO Miramagica Park.

Accesul în parcul tematic de Crăciun ,,West Side Christmas Market,, este gratuit și se poate face de luni pânâ vineri între orele 12:00-22:00, iar de vineri până duminică, de la 12:00 până la de 23:00.

O plimbare cu roata, ce oferă o privire panoramică asupra întregului parc, costă 25 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *