free download 78 travel guides written by experts

Rimmel London prezintă “Machiajul anilor ’80, reinterpretat”

O colecție de produse care ne amintește de efervescența și de culorile vibrante ale acelei perioade

Totul era mai intens în anii ’80… muzica, make-up-ul, ținutele, atitudinile… Ei bine, tocmai această efervescență a stat la baza celei mai noi colecții semnate Rimmel London – Machiajul anilor ’80, reinterpretat. Este vorba despre texturi satinate, cremoase, despre nuanțe intense, feminine (rose, peachy, roșu), dar și foarte îndrăznețe (bronzy, mov, gri, fucsia) și despre volum, dimensiune.

Rimmel London, Machiajul anilor 80, reinterpretat

· Stay Satin Liquid Lipstick

Jeanși cu talie înaltă, coafuri rebele, culoare, buze pline, irezistibile. A zis cineva buze? Asta înseamnă că Rimmel lansează un nou ruj? Exact, așa este! Dacă în ultima vreme Rimmel London ne-a obișnuit cu texturi foarte mate ale rujurilor sau, din contra, foarte glossy, iată că acum a fost lansat și Stay Satin – un ruj lichid cu textură semi-satinată, ușoară, care nu îți lasă o senzație lipicioasă și care, în plus, hidratează buzele în profunzime. Culorile sunt foarte pigmentate încă de la prima aplicare și de-a dreptul senzaționale – de la nuanțele feminine clasice de roșu, roz și nude, la mov, fucsia, gri/negru. Datorită formulei, rujul poate fi aplicat în straturi, ori de câte ori dorești o reîmprospătare sau atunci când vrei să obții o nuanță și mai intensă. Preț recomandat: 32,95 RON*

· Maxi Blush

Blush is back! Un element important al unui look fresh & sexy este reprezentat, desigur, de pomeții accentuați. Rimmel London lansează Maxi Blush – un fard de obraz ce vine într-o cantitate generoasă și îți oferă o gamă de 3 nuanțe extrem de pigmentate, inspirate de anii ’80 și care se potrivesc mai multor nuanțe de ten, și cu o formulă catifelată, lejeră. P.S.: produsul este perfect pentru tehnica “draping”! Preț recomandat: 29,70 RON*

Nuanțe:

· Brow Pomade

Un produs pentru sprâncene cu formulă cremoasă, waterproof, care se întinde perfect, umple golurile sprâncenelor și le definește armonios în același timp, toate acestea sub forma unui creion ușor de manevrat? Yes, please! Este vorba despre noul creion Brow Pomade de la Rimmel London – un produs care se va clasa cu siguranță printre favoritele tale! În plus, cele două nuanțe – Light și Dark – se potrivesc mai multor nuanțe de piele și culori de păr. Încearcă-l și convinge-te!  Preț recomandat: 21,90 RON*.

Lasă-te inspirată de farmecul anilor ’80 și creează look-uri jucăușe, îndrăznețe, în stilul Rimmel London. #LiveTheLondonLook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *