Visualfest 2022
Shadow

Republic of Gamers anunță monitorul de gaming pentru esports ROG Swift 500Hz cu NVIDIA G-SYNC și Reflex

Monitorul pentru „esports” ROG Swift 500Hz oferă cea mai rapidă rată de reîmprospătare de până acum, un nivel minim al neclarităților de mișcare, precum și cea mai scăzută latență, oferindu-le gamerilor un avantaj competitiv imbatabil.

Republic of Gamers (ROG) a anunțat astăzi ROG Swift 500Hz, primul monitor pentru „esports” cu rată de reîmprospătare de 500Hz din lume. Swift 500Hz dispune de un ecran FHD (1920 x 1080) de 24,1 inchi, care utilizează tehnologia panoului Esports-TN (E-TN) pentru a oferi un timp de răspuns cu 60% mai mic comparativ cu al ecranelor LCD TN standard, ceea ce îl face cel mai rapid ecran LCD de până acum. Pentru a crea acest panou de gaming revoluționar, ROG a colaborat cu AU Optronics (AUO), valorificând tehnologia sa exclusivă AmLED. Această tehnologie permite un control precis asupra luminozității, contrastului, culorilor și ratei de reîmprospătare, toate în timp real și pe baza imaginilor afișate – rezultând o performanță revoluționară.

Swift 500Hz include NVIDIA® G-SYNC® și modul îmbunătățit Esports Vibrance – special adaptat pentru „esport” – integrat direct în firmware-ul monitorului. Acesta permite să treacă mai multă lumină prin cristalele LCD, oferind culorilor noi niveluri de vibrație. Având în vedere că latența este un factor crucial în jocurile „esports”, Swift 500Hz include, de asemenea, NVIDIA Reflex Analyzer, permițându-le jucătorilor să măsoare latența cu un singur clic.

ROG Swift 500Hz

ASUS ROG a împins întotdeauna limitele tehnologiei în domeniul ecranelor de gaming. În urmă cu un deceniu, ASUS a introdus primul monitor de gaming 1080p cu rată de refresh de 144Hz din lume. În 2017, ROG a lansat primul monitor de gaming NVIDIA G-SYNC la 240Hz. Iar în 2020, ROG a lansat primul monitor de gaming de 360Hz.

Împingerea limitelor tehnologiei de afișare

„Când am lansat primul monitor de 144 Hz, în 2012, oamenii spuneau că ochiul uman poate percepe doar 60 de cadre pe secundă”, explică Gavin Tsai, Display Product Manager în cadrul ASUS. „Apoi, când am introdus monitorul nostru cu 240Hz, au spus că omul nu poate percepe diferența”, continuă Tsai. „Astăzi, pe o piață în care monitoarele de gaming de 144Hz și 240Hz sunt comune și reprezintă specificații standard, noi deschidem un drum cu totul nou cu incredibila viteză a monitorului ROG Swift 500Hz.”

Cu neclarități minime de mișcare, imagini îmbunătățite și o latență de intrare mai mică, ROG Swift 500Hz este conceput pentru a le oferi jucătorilor profesioniști de „esports” un avantaj în cadrul turneelor. Una dintre aceste caracteristici impresionante – latența extraordinar de scăzută – este posibilă, în parte, grație unui parteneriat vital cu NVIDIA.

„ROG Swift 500Hz cu tehnologia NVIDIA G-SYNC oferă jucătorilor cea mai mică latență disponibilă pe oricare monitor de pe piață”, a declarat Seth Schneider, manager de produs Esports în cadrul NVIDIA. „Iar cu NVIDIA Reflex Analyzer la bord, gamerii își pot măsura latența cu un singur clic, asigurând cei mai rapizi timpi de răspuns pentru cele mai intense jocuri.”

Specificațiile monitorului ASUS ROG Swift 500Hz

Dimensiune panou 24,1 inchi, ecran cu rame ultra-subțiri pe trei laturi (16:9)
Retro-iluminare panou / tip Esports TN (E-TN)
Rezoluție 1920 x 1080
Luminozitate 400 cd/m² (tipic)
Rată de reîmprospătare 500 Hz
NVIDIA Reflex Analyzer Da
Conectivitate 1x DisplayPort™ 1.4
1x HDMI® 2.0
2x USB 3.2
1x jack căști

Leave a Reply

Your email address will not be published.