Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Renumiți specialiști în cyber security pe scena conferinței HackTheZone din acest an

Conferința HackTheZone, una dintre cele mai mari conferințe dedicate industriei IT Security a început pe 14 Octombrie și aduce în centrul atenției specialiști din securitatea cibernetică ce abordează și dezbat cele mai actuale subiecte, precum automatizare în penetration-testing, analiza de malware, threat intelligence, blockchain & cybersec.

Conferința se află la a doua ediție în acest an și este organizată de startup-ul cu același nume, HackTheZone, cu scopul de a contribui la educarea și dezvoltarea industriei Cyber Security prin organizarea de conferințe și competiții gamificate unde specialiștii își testează aptitudinile tehnice.

HackTheZone

Prima zi a conferinței a început cu Adrian Furtună care a prezentat un subiect important – Penetrations Testing, urmat de Alin Ciocoiu – SSDL Aproach for Web App, Cristian Cornea – Cloud Security și  Horia Constantinescu – Data Availability and Rapid Restore.

A doua zi a conferinței debutează cu Blockchain & Cybersec, subiect prezentat de Ștefan Vanea, urmat de o dezbatere despre industria de cyber security împreună cu Alexandru Ciachir și Horia Constantinescu.

Cele două paneluri ale conferinței se vor desfășura sub forma unui emisiuni Live. Participarea la Conferința HackTheZone oferă pe lângă subiecte de actualitate, dezbateri cu specialiști și oportunitatea de a acumula puncte CPE – Continuing Professional Education, pentru ca specialiștii din securitate cibernetică să-și mențină certificările deja dobândite.

“Prima ediție a Conferinței a fost un mare succes pentru echipa noastră și pentru participanți. Am reușit să combinăm diferite subiecte tehnice de înaltă calitate, dar și sesiuni specifice precum Privacy sau cum să ne asigurăm o mai mare protecție pe stocarea datelor din companie. A fost un mix de discuții foarte interesant și a oferit doar conținut calitativ celor prezenți.

Subiectele prezentate în acest an sunt despre automatizare în penetration-testing, analiza de malware, threat intelligence și multe altele. Toate aceste subiecte se adresează către publicul larg, dar în special către companii pentru că au nevoie și este esențial să-și protejeze datele, a menționat Alexandru Ciachir, fondatorul startup-ului HackTheZone.

În cadrul conferinței, startup-ul HackTheZone anunță lansarea unui nou produs ce presupune o modalitate unică de recrutare a specialiștilor din industria de securitate cibernetică în România. Acest produs de Recruitment Cyber Security constă într-o analiză complexă a companiei și poziției pentru recrutare, care ia forma unui challenge dezvoltat de echipa HackTheZone în cadrul căruia candidaților li se definește nivelul aptitudinilor tehnice.

Startup-ul HackTheZone a luat naștere acum doi ani fondat de Alexandru Ciachir, specialist în cyber security, fiind fascinant încă de la vârsta de 14 ani de Securitate Cibernetică și de cum reușesc atacatorii să pătrundă în sisteme sau companii. Startup-ul are scopul de a transmite importanța securității cibernetice și de a crea diferite activități pentru a susține educația cibernetică în rândul tinerilor, cât și al companiilor, având o abordare inovativă într-unul din cele mai mari segmente din industria IT Security, și anume Ethical Hacking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *