free download 78 travel guides written by experts

Recrutare strategica la Avison Young, Christopher Shonn va coordona practica de investment sales

David Canta, Managing Partner Avison Young București, anunță recrutarea lui Christopher Shonn in funcția de Senior Adviser al diviziei de Capital Markets. Având o experiență bogată în in sectorul imobiliar pe piețele din Europa Centrală și de Est, Christopher Shonn se va concentra pe strategia de dezvoltare si transaction management pentru clientii de investment ai companiei in Romania.

„Suntem încântați să îl avem în echipa noastră pe Christopher Shonn, unul dintre cei mai experimentați consultanti internationali in sectorul imobiliar din Romania. Venirea lui Christopher e o reconfirmare a strategiei AY de a atrage profesionisti de cel mai inalt nivel care sa isi puna expertiza la dispozitia clientilor nostri.  Nu în ultimul rând, el va fi un mentor extraordinar pentru tinerii profesioniști din echipa si un ajutor important pentru celelalte linii de business”, declară David Canta, Managing Partner Avison Young București.

Christopher Shonn, licențiat în management și economie al Universității Rider din New Jersey, SUA, are o experiență de 23 de ani în sectorul imobiliar din Europa Centrală și de Est. El cunoaște foarte bine piața din România, in care activează încă din anul 1996 în calitate de consultant, director de dezvoltare si manager de active  la companii precum Colliers, Erste si Argo Capital.

Christopher Shonn, Senior Advisor al companiei Avison Young București
Christopher Shonn, Senior Advisor al companiei Avison Young București

„Sunt încântat să mă alătur echipei Avison Young și programului agresiv de expansiune aici in Bucuresti cat si in restul tarii. Sunt nerabdator sa contribui la strategia de dezvoltare care sa cladeasca pe succesul atins in aceasta piata intr-o perioada atat de scurta. De asemenea, voi colabora cu colegi din alte tari pentru a servi intr-un mod cat mai bun clientii din Romania”, spune Christopher Shonn, noul Senior Advisor al companiei Avison Young București.

Avison Young este compania imobiliară cu cea mai rapidă dezvoltare din lume în sectorul de servicii commercial real estate. Fondată în 1978 și deținută de directorii săi, compania Avison Young are sediul central în Toronto, Canada, și este recunoscută pentru cultura sa antreprenorială și colaborativă. Are peste 2.600 de angajați care lucrează în 82 de birouri din țări precum Canada, SUA, Germania, Mexic, Marea Britanie sau România. Compania Avison Young oferă servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de leasing, finanțări și împrumuturi ipotecare pentru proprietăți hoteliere, de birouri, retail, industriale și rezidențiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *