metalshow

RCS & RDS, cea mai valoroasa dintre tinerele companii

 RCS & RDS a fost desemnată, în cadrul Galei Premiilor Ziarului Financiar,  „Cea mai valoroasă dintre tinerele companii”. Festivitatea de premiere a avut loc la Hotel Hilton, pe 14 noiembrie, şi a fost organizată şi găzduită de Ziarul Financiar cu ocazia sărbătoririi a şapte ani de la înfiinţare.

Conform unui top alcătuit de cotidianul financiar, au fost desemnate şapte companii care s-au remarcat prin tranzacţiile cele mai importante din economia românească şi cotele de piaţă ridicate din ultimii ani. Printre premianţi s-au numărat Petrom, BCR, Orange, Vodafone, BRD, iar la categoria premii speciale, RCS & RDS şi Banca Transilvania.

La Gala Premiilor Ziarului Financiar premiul i-a fost înmânat lui Ovidiu Ghiman, Director Comercial al RCS & RDS, care a declarat: „Sunt două valori care trebuie menţionate cu această ocazie: angajaţii RCS & RDS fără de care nu am fi reuşit să ajungem la acest nivel şi de asemenea, clienţii noştri care au avut încredere în noi şi în serviciile noastre. Sperăm să creştem în continuare ca şi până acum, mai ales că în anul ce urmează vom lansa servicii de telefonie mobilă – 3G, prin care sperăm să satisfacem nevoile complete de comunicaţii atât ale actualilor clienţi, cât şi ale viitorilor utilizatori de servicii mobile”.

RCS & RDS şi-a câştigat premiul de Cea mai valoroasă dintre tinerele companii datorită unei ascensiuni explozive în ultimii ani, a serviciilor de calitate, cât şi a numărului mare de abonaţi: aproape 2 milioane de utilizatori ai serviciilor de televiziune prin cablu sau satelit, telefonie şi internet.

Bucuresti, 16.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *