Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

RawYou – Campania frumusetii autentice | Editia II

Unul din cinci adulți (20%) s-a simțit rușinat din cauza imaginii corpului lor în ultimul an, conform unui studiu efectuat de Mental Health Foundation în 2019. 94% dintre adolescente au experimentat rușinea în ceea ce privește conformația corpului lor, a modului în care arata, principala sursa care a declanșat rușine a fost chiar mama, ne spune un alt studiu.

„Din acest motiv, draga mea, te invit la a doua ediție a campaniei RawYou în care sa învățăm să ne debarasam de sentimentul de rușine pentru a nu-l transmitem generațiilor viitoare și a nu fi chiar noi cele care provocam teama, dezgust, rușine, stima de sine scăzută celor cărora le dam viața. Te provoc sa lași toate măștile sa cada într-un dans cu tine însăți…” – spune Alina Botică.

Calitatea vieții, a relațiilor dintre noi este în strânsă legătura cu imaginea de sine. Foarte multe dintre noi suntem învățate de mici să ne comparam cu ceilalți și să ne ignorăm lucrurile frumoase care ne definesc. Iar asta contribuie la sentimentul permanent de rușine, de a nu fi suficient, de a fi fără valoare, fără putere.

Campania RawYou este la a doua ediție și de data aceasta este despre a dansa ca și când ai fi singura, doar tu cu tine, și nu te-ar interesa că ești privita. Un dans fără bariere, fără spectatori, fără judecăți, fără critica… doar cu bunăvoință, blândețe și acceptare. Dansul este o terapie minunata în special în perioadele de stres, izolare, suferință, iar 2020 nu a fost anul care să se lase mai prejos și ne-a oferit din plin aceste emoții. Pe lângă faptul ca dansul ne îmbunătățește condiția fizica, flexibilitatea, acesta poate alunga rușinea, singurătatea, tristețea, timiditatea.

Cristina Norocel, RawYou 2

Ce se întâmplă în cadrul acestei campanii? Sesiuni foto fără filtru, fără machiaj, fără culori și fără haine extravagante, care să sublinieze frumusețea noastră unica și adevărată, cea care luminează din interiorul sufletului nostru. Imaginile din cadrul sesiunilor foto vor fi alb-negru tocmai pentru a sublinia cât mai mult sentimentul de eliberare, fără a ne lăsa influențați de culori.

Campaniei i se vor alătura câteva dintre femeile pe care le știi și le iubești. Ele sprijină #rawyou și importanța unei relații bazate pe respect, iubire și apreciere cu noi înșine.

Inițiatoarea campaniei RawYou, artista fotograf Alina Botică, își propune ca prin aceste sesiuni foto să ofere câteva minute de terapie prin dans, un exercițiu de acceptare prin care vom învăța sa lăsăm rușinea la ușa studioului și vom pași cu mai multă voie buna într-o noua relație cu noi și corpul nostru.

Ședințele foto RawYou din anul 2020 sunt în ediție limitata și vor avea loc doar în zilele de 27, 28 și 29 octombrie 2020. Rezervările pentru ședințele foto se pot face la adresa de e-mail: alina@alinabotica.ro.

RawYou este o campanie anuala ce încurajează femeile, prin intermediul fotografiilor, să se simtă bine în corpul lor indiferent de vârsta și conformație, să-și (re)găsească frumusețea autentica și sa se lase văzute în toată feminitatea și vulnerabilitatea lor.

În fiecare an campania are o tema noua menita sa evidențieze nuanțele frumuseții naturale, dar și provocările și trăirile femeilor surprinse în fotografii. Ediția din 2019 a fost întâmpinată foarte bine atât de cliente cat și de opinia publica, aducând împreună femei remarcabile precum Dana Nalbaru, Diana Cosmin, Cristina Otel, Gabi Urda, Oana Trifu Bulzan, Irina Olteanu, Luminița Tabaran, Florina Badea, Emilia Chebac și multe altele. Campania RawYou a fost menționată în peste 10 articole, printre care 2 în format print. În mediul online campania a avut un ecou extraordinar înregistrând peste 10.000 daily viral impressions, atingând maximul de aproximativ 16.000 în luna decembrie 2019.

Mai multe detalii, precum și pozele din prima ediție a Campaniei RawYou se găsesc aici: alinabotica.ro/rawyou.

Alina Botică, fotograf de portret și boudoir din București, este specializată în fotografia de beauty, glamour, boudoir, maternitate, fotografii de brand personal și portret business.

Proiectele sale fotografice se adresează preponderent femeilor. Are o experiență de peste 9 ani în fotografie și reușește să surprindă frumusețea din fiecare persoană pe care o întâlnește în fața camerei sale.

Fotografiile Alinei Botică ajută femeile să-și regăsească frumusețea si feminitatea indiferent de vârstă sau de conformația fizică și le oferă acestora încredere în ele, curaj și putere.

Deoarece crede foarte mult în efectele imaginilor surprinse de ea și în mesajul transmis de acestea, Alina Botică a avut în anul 2017 și prima expoziție personal de fotografie portret, intitulată ”Vârstele frumuseții”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *