bucharest tech week 2021

Raiul Deltei Dunarii – Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa

Emisiunea „ROventura” continua incursiunea turistica inceputa saptamana trecuta in Delta si, daca atunci George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii, au poposit la Tulcea, aratandu-ne cateva din frumusetile „de la intrarea” in paradisul Deltei Dunarii, sambata o vom vizita pe toata.

George si Andreea ne poarta pasii la Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunarea intalneste Marea Neagra, iar plimbarea prin satul de poveste de pe limba de pamant dintre Dunare si Mare e curata binecuvantare. Satul tot mai pustiit de localnici, in ultimii ani, aduna, in schimb, tot mai multi turisti. Asezarea imbratisata de natura este unica. Turismul a ramas, se pare, singura sansa pentru ca locul acesta sa mai prospere.

Calitatea si diversitatea serviciilor oferite oaspetilor a transformat Sfântu Gheorghe intr-o destinatie ce merita vizitata macar o data-n viata, asezand locul acesta, cu usurinta, pe harta turismului European.

Mai mut decat atat, Sfântu Gheorghe este vestita pentru pescuitul de sturion si pentru calitatea icrelor negre care au ajuns pe mesele tuturor rasfatatilor lumii.

ROventura 13 iunie

Plaja de la Sfântu Gheorghe este frumoasa in orice anotimp, iar insula este cu adevarat fabuloasa primavara, cand natura renaste. Capodoperele culinare locale imbogatesc periplul calatorilor nostri. “Gustam” din zeci de feluri de supe, borsuri si ciorbe din peste, dar se pare ca una singura este insa regina tuturor zemurilor nascocite de pescari: storceagul.

Nu ratati sambata, de la ora 15:00, la “ROventura”, minunatele aventuri oferite de George Mihai si Andreea Stravoiu, in paradisul Deltei, numai la Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *