free download 78 travel guides written by experts

Radio 21- Fabrica Dementa: „Inna este pe locul 4 in Billboard”

Miercuri, Orlando, Blaj şi Bubanu au continuat cea mai fresh rubrică din „Fabrica Dementă”, „Telefonul fără fir”. De data aceasta, cei trei demenţi de la Radio 21 au vrut să demonstreze cât este de cunoscută revelaţia muzicii dance peste hotare.

„Noi recunoaştem şi lăudam meritele INNEI, care, într-un timp foarte scurt, a cucerit şi topurile internaţionale. Cu toate astea, ni s-a părut că promovarea succesului ei de a fi ajuns pe locul 1 în Billboard a fost pe alocuri exagerată”, a povestit Blaj.

„Am rugat-o pe colega noastra Roxana să intre în pielea INNEI şi să sune direct la Billboard pentru a întreba pe ce loc se mai află”, a explicat Bubanu.

„Am sunat la Billboard şi le-am spus că sunt INNA, un mare star în România.Le-am explicat că sunt „boring”, „hot” şi amazing”, ceea ce l-a amuzat teribil pe cel cu care am discutat, dar tot nu a elucidat misterul despre cine sunt. L-am rugat apoi să se uite în topurile lor să vadă pe ce loc sunt. Mi-a luat ceva timp să-l înduplec pentru că îmi explica că sunt 240 de topuri diferite şi nu ar şti unde să mă caute. L-am rugat să verifice Hot Dance Airplay şi astfel am aflat că INNA este acum pe locul 4. Desigur că am făcut o mică scenă, arătăndu-mă dezamăgită şi l-am rugat să mă ajute să ajung mai sus în top, dacă se poate pe locul zero, ceea ce l-a determinat să se râdă cu gura până la urechi. Cert e că interlocutorul meu chiar credea că sunt INNA şi nu i-a venit să creadă când i-am spus că sun din România. Probabil nici nu ştia sigur pe ce continent se află, dar cu toate astea mi-a sărit în ajutor şi a fost foarte amabil”, a povestit Roxana, sexy asistenta băieţilor din „Fabrica Dementă” de la Radio 21.

Înregistrarea convorbirii telefonice în care Roxana s-a dat drept INNA şi a sunat la Billboard să vadă pe ce loc se mai află poate fi ascultată pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *