free download 78 travel guides written by experts

QNAP va valorifica cea de-a doua generație de procesoare INTEL XEON SCALABLE destinate fluxurilor de lucru axate pe date prin soluții de stocare și SDN

Odată cu lansarea celei de a doua generații de procesoare INTEL XEON SCALABLE, QNAP a anunțat că va introduce noi produse cu procesoare duale, cu performanțe mai mari și securitate îmbunătățită hardware în viitoarele sale soluții de stocare și de rețea, pentru furnizarea rapidă a serviciilor în fluxurile de lucru tot mai solicitante axate pe date.

QNAP nu numai că va valorifica soluțiile de stocare cu servicii și capacități de calcul definite software, dar va inova în domeniul echipamentelor de rețea pentru a optimiza mediile IT de înaltă viteză pentru viitoarele provocări tehnologice.

Creșterea rapidă a volumelor de date și a cerințelor în transformarea rețelelor a pus numeroase afaceri sub presiune pentru a găsi soluții mult mai puternice care să le poată susțină activitatea,” a declarat YT Lee, vicepreședinte al QNAP. “Ca un inovator în domeniul soluțiilor de calcul, rețelistică și stocare, QNAP depune eforturi pentru a dezvolta soluții uCPE (Universal Customer Premise Equipment), iar integrarea următoarei generații de procesoare Intel Xeon va ajuta soluțiile noastre să treacă la nivelul următor, pentru abordarea celor mai pretențioase fluxuri de lucru: de la multi-Cloud la Intelligent Edge și înapoi,” a adăugat acesta.

QNAP Intel Select Solution

Cea de-a doua generație de procesoare INTEL XEON SCALABLE se adresează unei game largi de centre de date existente și în curs de dezvoltare, precum și proceselor de lucru din rețea. QNAP se angajează să livreze o nouă soluție de stocare a conținutului. Aceasta va optimiza sarcinile critice de streaming, va oferi performanțe de neegalat pentru rețelele de distribuție a conținutului (CDN) și va colabora cu IEI® pentru a furniza o infrastructură puternică de virtualizare (NFVi) în rețelele tot mai complexe. Ambele companii vor oferi mijloace tehnice de rezolvare a provocărilor într-o eră centrată pe informație prin implementarea platformelor Intel Xeon Scalable ce oferă performanțe mai mari și tehnologii revoluționare pentru memorii. Două configurații pentru soluțiile de stocare vor fi trimise pentru verificare drept “Intel Select Solutions” pentru Visual Cloud Delivery Network, respective NFVI.

QNAP continuă să dezvolte mai multe soluții de rețelistică și de stocare definite software pentru a transforma hardware-ul gândit pentru un singur scop într-unul cu aplicații variate. În același timp, soluțiile Intel de ultimă oră – ce oferă performanțe și funcții avansate – vor susține viitoarele produse QNAP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *