creative night talks

Pune-ţi trei dorinţe cameleonice de Crăciun

Fie că vorbim de dorinţe personale, fie că le proiectăm la nivel global, Cameleonia susţine la sfârşit de an dorintele noastre pentru 2017. O casă în tendinţe sau cele mai trăznite decoraţiuni, mai mult timp petrecut cu cei pe care îi iubim, cele mai chic capricii sau poate vrem să încurajăm reciclarea – de acum, orice este posibil pe tărâmul Cameleonia. Cu un singur click, poţi fi mai aproape de îndeplinirea visurilor tale.

Ne dorim o casă mai frumoasă şi personalizată cu amintirile noastre, trăirile speciale, personajele preferate care ne apropie de starea de bine? Casa ta arată exact aşa cum ţi-o doreşti tu; nu după tipare, nu după vitrinele din magazin, ci exact ca o prelungire a ta şi ca o proiecţie a tuturor poveştilor ce te definesc.


Cameleonia îţi îndeplineşte cele mai capricioase dorinţe şi îţi creează manual gresie sau faianţă conform dorinţelor tale. Îndrăzneşte să provoci Cameleonia să-ţi pregătească un decor din faianţă pictată cu o tema aleasă de tine, în stil modern, clasic sau rustic.

“Share your time!” cu cei de care nu ai avut timp un an întreg. Dacă te reprezintă stilul de viaţă modern, plin de optimism, exuberanţă şi explozia de culoare, vei descoperi în ceasurile Worwit un cadou cool pentru cei mai buni prieteni ai tăi. În plus, un ceas Worwit la mână te va îndemna să nu mai stai peste program, să închizi laptop-ul şi să te bucuri de tine, de tot ce iubeşti şi de viaţa însăşi.

Ai grijă de planetă, explorând decoraţiunile create pentru tine în Barcelona în care reciclarea este ridicată la rang de artă. Vei fi surprins când vei descoperi ce decoraţiuni geniale ies din doze de răcoritoare sau bere, cutii de conserve, sau din capace de sticle.

Nimic nu îţi va sta în cale în 2017, iar dragostea de oameni şi de mediul înconjurator va aduce numai culoare în viaţa ta! Spune da şi primeşte Cameleonia în viaţa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *