free download 78 travel guides written by experts

Promotii exclusive si preturi speciale pentru centrale pe lemne CANDLE

Sa-ti faci iarna car si vara sanie – asa spune un vechi si popular proverb romanesc, adesea ignorat in zilele noastre. Esenta proverbului sta insa in ratiunea de a face lucrurile din timp, de a fi prevazator astfel incat sa anticipezi nevoile si sa gasesti solutii optime, fara a fi nevoie sa improviezi in ultimul moment. Una dintre cele mai bune ilustrari ale acestui proverb se regaseste in necesitatea de a implementa o solutie pentru incalzirea locuintei inca din timpul sezonului cald.

Asadar, vara nu trebuie sa te gandesti doar la aer conditionat, iar caldura de afara nu trebuie sa te faca sa uiti ca iarna va veni peste niste luni, la fel de friguroasa ca de obicei. Cei de la CANDLE propun in aceasta perioada de vara promotii exclusive si preturi speciale pentru centrale pe lemne. Sistemele de incalzire vin cu 6 ani garantie (6 ani absolut fara griji), in conditiile in care durata estimata de functionare este de 25 de ani!

Inca din anul 2012, CANDLE a revolutionat incalzirea pe lemne in Romania. Simplu de instalat, cazanul CANDLE este conceput astfel incat sa ofere un mod unic de ardere a combustibililor solizi, mult mai eficient si mai practic. Sistemul este simplu de instalat si functioneaza cu diversi combustibili – lemne, peleti, brichete, tocatura lemnoasa si chiar carbune.

Grija incalzirii si siguranta locuintei nu vor ma fi un stres pentru utilizator, daca este folosit un astfel de model de centrale pe lemne CANDLE. Cenusa poate fi scoasa de 2-3 ori pe luna sau chiar mai rar. Cazanul este simplu de utilizat, modern, ocupa putin loc, iar cuplat la un boiler ofera apa calda rapid, in orice cantitate. Cei care cumpara si instaleaza centrale pe lemne CANDLE vor descoperi noi strandarde in privinta eficientei in domeniu – consum redus, totul extrem de comod, fara obisnuita “munca” necesara in cazul altor sisteme traditionale de incalzire pe lemne.

Produsele CANDLE sunt fabricate in Europa, in Lituania, remarcandu-se prin gradul de siguranta si eficienta, dar si prin raportul excelent calitate – pret. Solutia devine tot mai populara pe piata din Romania, pe masura ce utilizatorii descopera avantajele centralelor pe lemne CANDLE si le recomanda mai departe si altor persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *