free download 78 travel guides written by experts

PROFI pedaleaza pe o noua idee

Ti-ai facut cumparaturile si azi parca ti-au facut cu ochiul mai multe decat de obicei. E super, doar ca acum ai multe plase si tocmai ai venit fara masina. Pare complicat sa le duci acasa, asa-i? Nu si daca esti la PROFI din Topolovatu Mare, judetul Timis. Prietenos, magazinul vine acum si mai aproape de tine.

Incepand de astazi, aici doar arati cardul de loialitate, semnezi o hartie si iti poti transporta plasele, usor si fara sa te coste ceva, cu una din bicicletele magazinului. Sigur, dupa ce lasi plasele acasa, aduci bicicleta inapoi caci, sigur, si altcineva o sa fie in situatia ta si va dori sa profite de acest avantaj.

Biciclete PROFI

PROFI din Topolovatul Mare este primul dintre magazinele Loco unde clientii se vor putea bucura de o astfel de facilitate.

“Ne apreciem clientii si cautam in permanenta modalitati prin care sa le facem viata mai placuta,” a declarat Marian Cazangiu, manager de proiect PROFI, cel caruia i se datoreaza aceasta initiativa. “Dorim ca ideea sa prinda si sa creasca in cat mai scurt timp.”

Cu 612 magazine in 338 de localitati si aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere nationala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *