free download 78 travel guides written by experts

Profesor… de stil extrem

 cu Design Massive

Esti inca in vacanta si gandul iti zboara la distractii, petreceri, plaja, piscina… Ai un bronz de invidiat si tocmai ti-ai innoit garderoba cu cateva tinute pe care abia astepti sa le arati prietenelor tale. Iti mai trebuie doar o coafura indrazneata, care sa atraga atentia asupra ta si… sa o si mentina.
Gama Design Massive este exact ceea ce ai nevoie pentru a realiza cele mai neconventionale si creative coafuri:  tepi, suvite “inghetate”, bucle stralucitoare sau coafuri rebele. Cu Design Massive vei arata traznet, fie ca mergi in club, la shoppping, la piscina sau la acele petreceri pe care nu vrei sa le ratezi.

Cu Design Massive poti crea chiar tu cele mai indraznete coafuri si iti poti ajuta chiar si prietenii, astfel incat astfel incat te vei putea considera cu mandrie un renumit profesor… de stil extrem.

Clay n’Play

Cu Design Massive Clay n’Play obtii fixare ultraputernica, dar flexibila, datorita consistentei sale cremoase. Este ideal pentru  coafurile creative si dezordonate pe par scurt si nu ingrasa parul, astfel ca poate fi aplicat de mai multe ori pe zi. In plus, coafura ta nu va avea de suferit nici la piscina, nici in in club, Dessign Massive Clay n’ Play oferind parului textura si protectie impotriva umiditatii.
Datorita consistentei cremoase, Design Massive Clay n’Play  nu se usuca in par, astfel incat parul poate fi usor de modelat si pe parcursul zilei, chiar daca ti-ai propus sa stai toata ziua la soare.

Shine On

Shine On este exact “trucul” de care ce ai nevoie atunci cand vrei sa fii atractia serii si sa stralucesti ca o stea.
Ideal pentru coafuri finisate si sofisticate, Shine On confera stralucire foarte intensa parului, datorita particulelor de silicon din produs. Cu Shine On parul uscat isi recapata stralucirea intensa pe care o doresti atat de mult.

Cuobtii fixare ultraputernica, dar flexibila, datorita consistentei sale cremoase. Este ideal pentru  coafurile creative si dezordonate pe par scurt si nu ingrasa parul, astfel ca poate fi aplicat de mai multe ori pe zi. In plus, coafura ta nu va avea de suferit nici la piscina, nici in in club, Dessign Massive Clay n’ Play oferind parului textura si protectie impotriva umiditatii. Datorita consistentei cremoase, Design Massive Clay n’Play  nu se usuca in par, astfel incat parul poate fi usor de modelat si pe parcursul zilei, chiar daca ti-ai propus sa stai toata ziua la soare.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *