metalshow

Privilegiatii

Jonathan Dee
Buzz Books – Editura Litera

Cynthia si Adam sunt doi tineri care, spre deosebire de multi altii din generatia lor, se casatoresc la putin peste douazeci de ani, intr-o zi foarte calduroasa.

De aici incepe o viata in care accentul cade pe bogatie, pe schimbarea statutului social. Cynthia crede ca va fi fericita daca viata ei va semana mai mult cu una…. de vis, ideala. O viata fara griji, cu bani multi si in care problemele dispar tocmai pentru ca exista bani si relatii.

Aceasta viziune a Cynthiei ii schimba viata lui Adam. El este singurul care lucreaza in familie si nu este tocmai bancherul ideal. Cand se iveste posibilitatea de a face bani in plus inseland, folosind informatii interior, face acest lucru. Ani la rand.

Copiii cuplului sunt si ei doua personaje interesante. Jonas canta intr-o trupa iar fata…. ei bine va lasam pe voi sa aflati cum este si ce probleme are.

Dorinta Cynthiei de a parveni inseamna si lasarea trecutului in trecut, distantarea de mama si de sora ei vitrega. Dar va putea ramane trecutul ingropat pentru totdeauna?

„Privilegiatii” este o carte despre societatea noastra, despre valorile actuale, dorintele oamenilor, despre etica, succes in viata asa cum este perceput de societate si de ceilalti, despre oameni si problemele lor in functie de statutul social, un roman care indeamna la a arunca o privire asupra propriilor valori si dorinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *