free download 78 travel guides written by experts

Printr-o investitie de 15 milioane EUR, Trident lanseaza in decembrie Trident Shopping Center Sibiu

Investitorul sibian creează astfel 250 de noi locuri de muncă

Trident, cel mai puternic operator român de super şi hypermarketuri lansează, la finele lui 2008, Trident Shopping Center Sibiu. Investiţia, pe o suprafaţă construită de 21.000mp, va crea 250 de noi locuri de muncă şi va propune sibienilor atât o modalitate deosebit de atractivă pentru cumpărăturile zilnice, cât şi soluţii inedite pentru petrecerea timpului liber.  Firmele care îşi vor desfăşura activitatea în galeria comercială vor oferta şi ele 150 de posturi, în principal în domeniul vânzărilor de bunuri şi servicii.

O investiţie anunţată încă din 2006, care promite să fie finalizată până la sfârşitul acestui an, noua unitate este cea mai mare din reţeaua Trident, iar planurile arhitecturale o anunţă şi cea mai spectaculoasă din Sibiu.  Construcţia în sine va inspira ideea de lux accesibil, comună tuturor magazinelor Trident, fiind parte a politicii de comunicare a retailerului sibian, care plasează clientul în centrul afacerii, asigurându-i astfel succesul.

Hypermarketul Trident din Sibiu va avea o suprafaţă totală de 8500mp, dar va păstra conceptul comercial de succes impus de primele cinci unităţi ale reţelei. În completarea sortimentaţiei existente, noua locaţie Trident promite clienţilor săi delicii gastronomice, pregătite în bucătăria şi brutăria proprii.

Galeria comercială ataşată hypermarketului se va întinde pe o suprafaţă de 5500mp şi va oferi un mix de chiriaşi cu adevărat exclusivist. Accentul va cădea pe partea de servicii, în principal soluţii de petrecere a timpului liber. Unităţile din sfera coffee, bar & fast-food vor avea întâietate, fiind bine susţinute de conceptul arhitectonic general, care îşi propune tocmai să evidenţieze acest tip de locaţii. 600 de locuri de parcare, din care 250 în cea subterană – aceasta este doar una dintre facilităţile oferite noilor clienţi, cărora le-au fost însă pregătite multe alte surprize şi elemente ambientale inedite.

Trident Shopping Center Sibiu va crea doar în hypermarket aproximativ 250 de noi locuri de muncă, 28% dintre acestea fiind de nivel management şi middle management. Toţi angajaţii vor beneficia de o perioadă de pregătire şi stagiu de instruire în magazinele existente Trident; pe tot parcursul acestei perioade, toţi proaspeţii membri ai echipei Trident vor avea de drepturi salariale complete, dar şi casă şi masă asigurate în cazul în care stagiatura presupune deplasarea în altă localitate.

Angajatul ideal al reţelei Trident este tânăr, bine instruit, cu mare putere de muncă şi aprofundare a noilor cunoştinţe, înzestrat cu iniţiativă şi chiar spirit antreprenorial pentru a putea face parte din marea familie Trident, care cuprinde în acest moment mai mult de 850 de angajaţi. Condiţiile de lucru ating cele mai înalte standarde, tot personalul beneficiind de salarii motivante, bonuri de masă, card bancar, concedii şi asigurări medicale plătite, echipament de lucru şi instruire continuă.

Deschiderea Trident Shopping Center Sibiu vine să confirme planurile de expansiune anunţate pentru 2008, care mai prevăd inaugurarea a două locaţii de tip supermarket, lansarea reţelei de magazine de proximitate Trident Express, cu patru locaţii în plan pentru primul an, dar şi inaugurarea în luna august a depozitului propriu de legume-fructe, situat tot în municipiul Sibiu. Acesta va avea o suprafaţă totală de 4000mp, iar printre facilităţile oferite se numără şi cinci tuneluri de coacere pentru banane. Depozitul Trident din Sibiu va deservi atât lanţul de magazine proprii, cât şi reţelele partenere.

Trident operează în acest moment trei locaţii de tip hypermarket (Mediaş, Deva şi Sfântu Gheorghe) şi două de tip supermarket (Sibiu şi Alba Iulia).

Bucuresti, 25.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *