Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Prima TV difuzează interviul integral cu Meghan Markle și Prințul Harry realizat de către Oprah Winfrey

Duminică, 21 martie, de la ora 12.00, Prima TV va difuza interviul integral care a făcut furori în lumea întreagă, cel al cuplului Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi au vorbit pentru prima dată într-un interviu televizat, acordat celebrei Oprah Winfrey, de toate dificultățile pe care le-au avut, despre Casa Regală, despre rasism și despre monarhie.

Interviul difuzat în S.U.A de către postul de televiziune CBS a înregistrat audiențe record, peste 17 milioane de americani s-au uitat la televizor, fiind în top audiențe pentru un eveniment care nu este sportiv. Ceea ce au declarat cei doi la televiziunea americană a suscitat atenția întregii lumi, mai ales pe rețelele de socializare unde #HarryandMeghanonOprah s-a numărat în top 5 cele mai citite știri din întreaga lume.

primatv_logo

Telespectatorii români vor putea vedea duminica aceasta, pe Prima TV, în exclusivitate pentru România, de la ora 12.00, un interviu care a ținut în suspans o lume întreagă și care a dezvăluit multe lucruri din culisele Casei Regale a Marii Britanii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *