free download 78 travel guides written by experts

Prezentatoarea emisiunii Cool Summer Nights de la Antena Stars, Maria Simion, a lansat o colecţie de haine inspirată din serialul fenomen “Casa de Papel”

Maria Simion, alături de designerii de la Half Of Me, a lansat în cadrul celui mai mare festival de modă al toamnei, Finest Fashion Fest, desfăşurat la Palatul Brukental din Sibiu o colecţie impresionanată având ca temă de inspiraţie serialul fenomen “Casa de Papel”.

Astfel, pe scena festivalului de modă au defilat celebrele măşti “Salvador Dani”, “Banii” sau “Armament”, completate de 16 ţinute spectaculoase, realizate din materiale fine şi având broderii 3D.

Cu atenţie deosebită la detalii care îi caracterizează, spectacolul s-a încheiat într-un mod la fel de spectaculos cum a început, pe scena festivalului făcându-şi apariţia Emy Alupei, care a interpretat live, în stilul propriu, deja celebra melodie “Bella Ciao”. Îndrăgita interpretă a purtat o ţinută special concepută pentru acest show, din colecţia designerului.

Maria Simion, colectie inspirata de Casa de Papel

“În spatele acestui spectacol stau multe, multe ore de muncă, petrecute în atelierul nostru, însă atunci când faci ce îţi place nici nu simţi cum zboară timpul. Mă uitam la acest serial chiar împreună cu iubitul meu, Alex, unul dintre designerii Half Of Me, şi stând noi aşa, într-o seară, relaxaţi, ne-am gândit cum ar fi să facem o colecţie inspirată din serial. A doua zi eram deja în atelier, iar de aici şi până la prezentarea de la festival nici nu mai ştim cum a trecut timpul!”, a mărturisit designerul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *