free download 78 travel guides written by experts

Presedintele ANSVSA Marian Zlotea vorbeste, la REALITATEA.NET LIVE, despre amenzile record

acordate hipermarketurilor

Mâine, 8 iulie, ora 13:00

Marian Zlotea, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) va participa mâine, 8 iulie, începând cu ora 13:00 la talkshow-ul online REALITATEA.NET Live, prezentat de Letiţia Zaharia.

Zlotea va dezbate împreună cu utilizatorii REALITATEA.NET amenzile record acordate hipermarketurilor şi cele mai frecvente încălcări ale regulilor sanitar-veterinare. Userii îi vor putea transmite întrebări şi mesaje preşedintelui ANSVSA accesând REALITATEA.NET/ Videochat.

Duminică, 5 iulie, în urma unor sesizari primite cu privire la o serie de încălcări a normelor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, ANSVSA a dispus o serie de controale ad-hoc la hipermarketurile şi supermarketurile din Bucureşti. Controalele s-au soldat cu sancţiuni însumând 145.000 lei pentru 11 din cele 12 unităţi verificate şi retragerea de la comercializare a unei cantităţi de 250 de kilograme de produse de origine animală şi non animală.

La mijlocul lunii iunie, conducerea ANSVSA a anunţat şi formarea unui comandament de vară, format din 12 echipe a câte 2 inspectori sanitari care vor controla restaurantele, fast-food-urile, cantinele, pensiunile turistice, taberele de copii şi alte unităţi de alimentaţie publică de pe litoral în care se prepară şi se servesc alimente.

Talk-show-ul online va putea fi urmărit la adresa REALITATEA.NET/ Videochat,  mâine, începând cu ora 13.00. Letiţia Zaharia, moderatoarea talk-show-ului REALITATEA.NET Live, va transmite în timp real opiniile şi întrebările utilizatorilor pentru invitatul Marian Zlotea.

Bucuresti, 07.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *