free download 78 travel guides written by experts

Presedintele ANC s-a intalnit cu Directorul General pentru Societatea Informationala si Media

din cadrul Comisiei Europene

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Comunicaţii, Liviu Nistoran, s-a întâlnit în această dimineaţă cu Directorul General al Directoratului pentru Societatea Informaţională şi Media din cadrul Comisiei Europene, domnul Fabio Colasanti, prezent la Bucureşti pentru o serie de discuţii cu autorităţile române.

Cei doi oficiali au discutat subiecte de actualitate pentru piaţa de comunicaţii electronice din România, precum măsurile anunţate de ANC pentru reglementarea serviciilor de terminare la puncte mobile a apelurilor şi implementarea serviciului universal.

ANC a transmis în luna ianuarie proiectele de decizii pentru reglementarea pieţelor de broadcasting şi de terminare la puncte mobile către Comisia Europeană şi autorităţile de reglementare din celelalte state membre. Acestea analizează în prezent proiectele respective şi au la dispoziţie o lună pentru a transmite eventuale observaţii, după care Autoritatea va putea adopta deciziile.

Vizita oficialului european are loc în contextul recentei deschideri a procedurii de infringement împotriva statului român cu privire la independenţa autorităţii de reglementare.

Bucuresti, 13.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *