Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Premierele lunii noiembrie, la Filmcafe

În luna noiembrie, postul de televiziune Filmcafe continuă seria premierelor prin care își îmbogățește constant biblioteca de filme. Astfel, pe întreaga perioadă a lunii amintite, Filmcafe va difuza animații noi (ca „Epoca de gheață 3: Apariția dinozaurilor” și „Rio”), primele filme din seria „Sharknado” și producții cu vedete de renume de la Hollywood (ca George Clooney, Jason Momoa și Joseph Gordon-Levitt).

Mai jos, aflați mai multe detalii despre câteva dintre premierele acestei luni, la Filmcafe:
· „Epoca de gheață 3: Apariția dinozaurilor”, 3 noiembrie, de la ora 17:50.

Epoca de gheata 3 Aparitia dinozaurilor

După ce a difuzat primele două părți în octombrie, Filmcafe continuă povestea lui Sid, Manny și Diego cu al treilea film. Din care nu lipsesc veșnic lovitul de soartă Scrat și câțiva dinozauri care le dau bătăi de cap eroilor noștri.
· „500 de zile cu Summer”, 5 noiembrie, de la ora 14:25.

Summer (Zooey Deschanel) nu crede în dragoste și suflete pereche. În schimb, Tom (Joseph Gordon-Levitt) este un romantic incurabil, care se îndrăgostește nebunește de ea. Cum se va termina povestea lor?
· „Baywatch: Nuntă în Hawaii”, 8 noiembrie, de la ora 11:25. Filmcafe vă invită la o nuntă, alături de David Hasselhoff, Pamela Anderson și Jason Momoa (care s-a lansat în serialul „Baywatch” și era aici la primul lui rol într-un film). Mitch Buchannon (Hasselhoff) e gata de însurătoare, dar evident că planurile de acasă nu se potrivesc cu socoteala din târg…
· „Rio”, 10 noiembrie, de la ora 18:05. Blu este un papagal care nu a învățat niciodată să zboare și care trăiește confortabil cu stăpâna lui, Linda, într-un orășel din Minnesota. Când află că la Rio de Janeiro există un alt papagal din aceeași specie, pornesc spre exoticul oraș, pentru a o găsi pe Jewel.
· „Descendenții”, 11 noiembrie, de la ora 10:25.

Filmul plasat în Hawaii urmărește călătoria imprevizibilă a unei familii americane aflate la răscruce. Matt King (George Clooney), soț și tată a două fete, trebuie să-și redefinească viața, după ce soția lui are un accident.
· „Invazia rechinilor – Los Angeles” și „Invazia rechinilor – New York”, 18 și 25 noiembrie, de la ora 22:00.

Seria „Sharknado” (6 filme și un spin-off) sosește la Filmcafe, cu primele două părți: pregătiți-vă de atac! Ian Ziering și Tara Reid sunt un cuplu ghinionist: cei doi dau peste tornade pline de rechini peste tot unde se duc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *