metalshow

Premiere zilnice – in acest weekend la TVR1

Iuliana Tudor şi Iuliana Marciuc revin în Grila de primăvară a TVR 1, în acest final de săptămână, cu noi sezoane, alături de un show special dedicat lui Florin Piersic. Un alt debut pe care îl semnalăm în aceste zile la TVR 1 este cel al sezonului VII – al celui mai cunoscut  serial de animaţie din toate timpurile: Familia Simpson.

Vineri, 12 martie, 21.10

O dată-n viaţă

Din 12 martie, de la ora 21.10, emisiunea O dată-n viaţă prezentată de Iuliana Tudor revine la TVR 1 cu sezonul VI. Noutăţile pregătite de echipa emisiunii vor fi atât de natură vizuală, cât şi din punct de vedere artistic, precum: un decor împrospătat, o trupă nouă de balet coordonată de un nou coregraf – Ioana Macarie, ce se alătură din acest sezon echipei emisiunii sau momentele speciale pregătite de Orchestra Lăutarii din Chişinau, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

O dată-n viaţă  va continua implicarea la nivel social dar din a doua ediţie, prima, cea din 12 martie, fiind aşa cum deja a intrat în tradiţie, un spectacol extraordinar care marchează debutul noului sezon.

Aşa cum declară Iuliana Tudor: „vor fi premiere în fiecare ediţie şi tot ce vă pot dezvălui este faptul că fiecare partitură va avea legătură cu un hit internaţional, vom avea o probă nouă, o premieră pentru o emisiune de televiziune în materie de folclor şi, cel mai important, vom avea invitaţi de TOP!”

Aşadar, din 12 martie, nu rataţi programul O dată-n viaţă  care aduce în acest sezon la TVR 1 momente de adevărată încântare pentru telespectatorii de toate vârstele şi pentru pentru iubitorii muzicii de cea bună calitate. 

Sâmbătă, 13 martie, 21.10

De ce-l iubim pe Florin

TVR 1 vă invită sâmbătă, 13 martie, de la ora 21.10  la un program inedit: De ce-l iubim pe Florin, ce va fi difuzat în două părţi. Emisiunea va fi o declaraţie de dragoste pentru marele nostru actor – necondiţionată de niciun eveniment sau aniversare. Actriţele care i-au fost partenere pe scenă, pe micul sau pe marele ecran, fanii şi publicul larg se vor întâlni cu cele mai reprezentative momente marcate de stilul inconfundabil al lui Florin Piersic.  Poveşti de viaţă, amintiri dragi, cântece în primă audiţie şi momente de aur din arhiva TVR se vor constitui în dovezi de necontestat ale admiraţiei tuturor pentru omul şi artistul Florin Piersic, aşa cum este el şi aşa cum îl cunoaştem cu toţii: şarmant şi încântător.

Invitate în studio vor fi Rodica Mandache, Florina Cercel, Ilinca Tomoroveanu, Cezara Dafinescu, Violeta Andrei, Olga Delia Mateescu, Monica Davidescu, Cătălina Mustaţă, Manuela Hărăbor, Ilinca Goia, Andreea Samson şi Gianina Corondan.

Cea de-a doua parte a emisiunii va fi difuzată în prima zi de Paşte, duminică, 4 aprilie de la ora 13.00.

Sâmbătă, 13 martie, 23.00

Familia Simpson (THE SIMPSONS-SUA,1995,1996 Sez.VII), episoadele 1 şi 2
Voci: Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright
Creatori: Matt Groening, James L. Brooks

Familia Simpson , o familie de condiţie medie din  societatea americană, este compusă din: Homer Simpson, tatăl incult şi bădăran, care lucrează la centrala nucleară a oraşului Springfield, Marge Simpson, soţia lui Homer, casnică, Lisa Simpson, fiica, care posedă o inteligenţă sclipitoare, Bart Simpson, copilul neastâmpărat, oaia neagră, care creează mereu  probleme şi Maggie Simpson, mezina familiei. Fiecare episod este o nouă serie de aventuri pentru această familie ce se confruntă cu problemele vieţii de zi cu zi….

Duminică, 14 martie, ora 16.00

Miezul Zilei

Aceeaşi Iuliana Marciuc, cu acceaşi dragoste de viaţă, cu aceeaşi prieteni dar şi alţii noi, vă invită din 14 martie să îi fiţi musafiri în fiecare de duminică de la ora 16.00, în casă nouă.

Miezul zilei  este din această primăvară emisiunea săptămânală având un format nou, ofertant, cu multe surprize şi destăinuri din partea tuturor celor invitaţi dar şi a telespectatorilor. În fiecare duminică partenerii Iulianei de dialog vor fi Radu Ştefănescu (cu al său horoscop sentimental), psihologul Cristina Trepcea, studentul Marius Andron, cărora li se vor adăuga, în fiecare ediţie, invitaţi speciali.

Şi pentru că noua casă a Iulianei este mare şi cere cheltuieli suplimentare, ea va închiria studioul muzical din casa TVR 1 tuturor celor care au nevoie de un spaţiu de repetiţii.

Pentru prima ediţie şi-au anunţat prezenţa Jean Paler şi trupa Alesis.

Bucuresti, 10.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *