free download 78 travel guides written by experts

Premiera, la concertul din 29 iunie

Costel Busuioc va interpreta toate melodiile de pe albumul de debut

Costel Busuioc, cel care a reusit sa fascineze publicul cu glasul miraculos, trece printr-o perioada extrem de aglomerata, concentrandu-se in special pe concertul de la Sala Palatului, pe care il va sustine la  sfarsitul acestei luni.
Evenimentul din 29 iunie, reprezinta un pas extrem de important si in egala masura dificil, in activitatea profesionala a lui Costel Busuioc, deoarece, va fi pentru prima data, cand acesta va interpreta toate melodiile de pe albumul de debut intr-un concert, dar  si pentru prima data, cand va fi acompaniat de o orchestra, din care vor face parte peste 50 de muzicieni.

Pepino Popescu, organizatorul evenimentului declara: “Misiunea lui Costel Busuioc este dificila, insa nu imposibila, pentru ca am stabilit deja 5 zile de repetitii alaturi de orchestra, astfel incat sa nu intervina nici o  problema. Suntem convinsi ca va  obtine cele mai bune rezultate, si ca acest spectacol va fi o adevarata gala incununata de succes.”

De asemenea, domnul Pepino Popescu, face selectii riguroase  in ceea ce priveste orchestra. Pe langa cei 47 de muzicieni ai orchestrei simfonice din Targoviste, vor fi prezenti si 4 instrumentisti ai genului pop.

Asadar, se pregateste o seara speciala pentru cei care vor fi prezenti la Sala Palatului pe 29 iunie. Incepand cu orele 19:00, Costel Busuioc va concerta timp de doua ore, alaturi de cei peste 50 muzicieni , ce se vor afla sub bagheta maestrului dirijor Marius Hristescu.

Biletele pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Muzica, Germanos sau Carrefour Voiaj. Pentru rezervari online, accesati site-urile www.vreaubilet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro.

Pretul unui bilet variaza intre 70 si 300 Ron.

Bucuresti, 17.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *