free download 78 travel guides written by experts

Pop Cola

Cel mai nou brand din portofoliu și prima gamă de băuturi răcoritoare carbogazoase marca Merlins Beverages a fost lansat pe piață la începutul acestui an în două sortimente: clasic și varianta zero – fără zahăr și fără calorii.

Pop Cola este o cola botanică, cu aromă naturală de plante, extract de ghimbir și nucă de cola, fără conservanți. Produsul din categoria premium +, obținut dintr-o rețetă proprie, inspirată din frenezia anilor ’80, conține cu 30% mai puțin zahăr decât media pieței în varianta clasică și are îndulcire premium în varianta zero zahăr (stevia și sucraloza). Bulele fine conferă o notă distinsă și completează în eleganță produsul final.

Designul pop art cu reverberații cinematografice retro țintește segmentul de cumpărători reprezentat de publicul new-age, receptiv și atent la ceea ce consumă.

Este totodată un produs pentru segmentul de public general care apreciază atât estetica, cât și gustul distins al băuturii răcoritoare.

Pop Cola

Succesul gamelor de băuturi răcoritoare vitamin aqua, Lemonade și proaspăt lansata Pop Cola ne arată o creștere semnificativă a interesului publicului educat pentru produsele premium accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *