free download 78 travel guides written by experts

Peter Fisk a ales agentia United pentru promovarea conferintei

“Marketing Genius. 50 de strategii pe timp de criza” din data de 22 mai

Activitatile de PR, atragere de parteneri si de sponsori pentru conferita “Marketing Genius. 50 de strategii pe timp de criza” in Romania, vor fi realizate de agentia de comunicare United Media Corporation in calitate de partener al evenimentului.

Organizatorii celei mai imporante conferinte pe teme de marketing ale acestui an, compania One Good Idea, au ales ca si partener de PR agentia United. Workshop-ul “Marketing Genius. 50 de strategii pe timp de criza”, va fi sustinut de Peter Fisk, unul dintre cei mai in voga marketeri la nivel mondial, fost CEO al Chartered Institute of Marketing, cea mai prestigioasa organizatie de marketing din lume.

“Este o mare onoare pentru noi sa fim parteneri de comunicare ai conferintei lui Peter in Romania. Pentru acest proiect am alocat o echipa entuziasta, care se va ocupa de relatiile cu media si cu partenerii. Deja avem raspunsuri pozitive venite din piata vis a vis de acest eveniment si suntem convinsi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Credem cu tarie ca acest eveniment se va bucura de o participare numeroasa din partea oamenilor de marketing si ca nivelul conferintei va fi cel putin egal cu renumele lui Peter.” Dan Cirstea – Managing Partner – United Media Corporation

Bucuresti, 30.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *