free download 78 travel guides written by experts

Peste 180 de sportivi din 18 țări participă la cea de-a 4-a ediție a competitiției internaționale de patinaj artistic EduSport Trophy

România este din nou gazda uneia dintre primele competiții internaționale de patinaj artistic organizate la început de an.

Cea de a patra ediție a competiției EduSport Trophy, organizată de Asociația Clubul Sportiv EduSport București, în parteneriat cu Federația Română de Patinaj, aprobată în calendarul Uniunii Internaționale a Patinajului (ISU) va avea loc în perioada 8-12 ianuarie 2020, la patinoarul Ţiriac-Telekom Arena, din Otopeni.

La competiție vor concura 125 de patinatori la categoriile Seniori, Juniori, Novice, Cadeți și Copii, dar și 60 de patinatori la secţiunile Recreaţional şi Adulți, competiție dedicată persoanelor care practică patinajul la nivel amator.

Competiția beneficiază de jurizare la cel mai înalt nivel, un număr de 16 arbitri și tehnicieni ai patinajului artistic din diferite țări din Europa fiind prezenți în aceste zile la București.

afis EduSport Trophy 2020

Andreea Pascu (Ionescu), antrenor și vice-președinte al ACS EduSport București: „Ne bucurăm că am reușit și în acest an, nu fără eforturi deosebite, să aducem la București un număr impresionant de concurenți din atât de multe țări. Mulțumim pe această cale sponsorilor (Carrefour, Casa de Flori, DWF, PROflex, Aqua Carpatica, Zuzu Fit, Corny Big, Fundația Ion Țiriac), dar și partenerilor (ZeCaffe, Lazy Duck, Vienna House Easy Airport Bucharest, Jeep, Nicomed, prSTEPS) care au fost alături de noi an de an, dar și celor care ni s-au alăturat recent și care ne sprijină astfel în a aduce în România, la București, reprezentanți valoroși ai unui sport pe care ni-l dorim practicat de cât mai mulți sportivi români”.

La evenimentul EduSport Trophy din perioada 8-12 Ianuarie 2020 participă sportivi din Africa de Sud, Australia, Austria, Bulgaria, Cipru, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Georgia, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Macedonia de Nord, Moldova, România și Ucraina.

Georgiana Enache, președinte al ACS EduSport București: „Arena este deschisă publicului larg pentru ca orice pasionat de patinaj artistic care își dorește să urmărească în direct un concurs de nivel internațional să poată veni în Otopeni, la patinoar. Intrarea este liberă, accesul publicului fiind permis în limita celor 500 de locuri ale patinoarului”.

Programul și rezultatele competiției sunt publicate pe site-ul www.edusporttrophy.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *