free download 78 travel guides written by experts

Peste 1.000 de copiii inscrisi la prima editie Milan Junior Camp

Cu câteva zile înainte de termenul limită pentru înscrieri (19 iunie 2009) prima ediţie a programului Milan Junior Camp a înregistrat peste 1.000 de aplicatii. Primul proiect oficial AC Milan în Romania va avea loc între 29 iunie – 3 iulie, pe stadionul FC Sportul Studenţesc din complexul Regie, Bucureşti. Milan Junior Camp este un program gratuit de pregătire sportivă şi va oferi şansa la 200 de baieţi între 7 şi 14 ani să se pregătească o săptămâna sub îndrumarea directă a antenorilor de la centrul de juniori AC Milan.

Participanţii la ediţia pilot Milan Junior Camp vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi publicaţi până pe 25 iunie pe microsite-ul dedicat acestui eveniment – www.intesasanpaolobank.ro/mjc. Ultimele înscrieri pentru Milan Junior Camp se pot face direct pe acest site sau apelând numărul gratuit 0800 800 888 până pe 19 iunie inclusiv. De asemenea va puteţi adresa oricărei unităţi Intesa Sanpaolo Bank, partenerul şi sponsorul principal al acestui eveniment, derulat în colaborare cu clubul FC Sportul Studenţesc.

Toţi participanţii la Milan Junior Camp vor beneficia gratuit de un kit complet de echipament sportiv în culorile AC Milan (2 tricouri, 2 şorturi, 2 perechi de şosete şi un rucsac), iar la finalul programului de antrenamente 2 copii vor avea ocazia să meargă la Milano pe San Siro în cadrul unui eveniment alături de alţi copii din peste 30 de ţări. Milan Junior Camp a fost lansat oficial în România in mai de către Daniele Massaro, vedetă AC Milan, câştigator al Cupei Campionilor în 1994 şi atacant în naţionala Italiei.

Bucuresti, 16.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *