Baby Boom Show 2022
Shadow

PepsiCo anunță un nou HR Director în regiunea Balcanilor de Est

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o nouă schimbare în cadrul echipei de management locale prin numirea lui Annie Griffith-Swain în funcția de HR Director PepsiCo East Balkans.

„Sunt încântată să mă alătur echipei din România și să gestionez agenda de resurse umane pentru regiunea Balcanilor de Est. Mă bucur să am ocazia să fac parte dintr-o echipă atât de performantă și să aflu mai multe despre România – o cultură cu adevărat unică în Europa. Aștept cu nerăbdare să demarăm împreună o serie de inițiative diferite pentru a ne dezvolta angajații, a valorifica talentul local și a atrage noi colegi pentru a sprijini în continuare creșterea PepsiCo”, a declarat Annie Griffith-Swain, noul HR Director PepsiCo East Balkans.

Annie Griffith-Swain, noul HR Director PepsiCo East Balkans
Annie Griffith-Swain, noul HR Director PepsiCo East Balkans

Annie s-a alăturat PepsiCo în 2018, în Marea Britanie ca Senior HR Business Partner pentru departamentul de vânzări, ultimul rol fiind Head of HR Commercial Functions, Europe. Înainte de a veni în PepsiCo, Annie a lucrat în companii din diverse domenii, precum telecomunicații și FMCG, unde a acumulat o experiență extinsă în recrutare, design organizațional, managementul talentelor și diversitate și incluziune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.