free download 78 travel guides written by experts

Pentru o performanță școlară de excepție, alege culegeri de matematica clasa 1 pentru copilul tău

Clasa 1 reprezintă unul dintre primii pași în evoluția școlară a elevilor, iar învățământul de calitate înseamnă în primul rând performanțe școlare, susținute de manuale adecvate și culegeri clasa 1. Pentru studiul matematicii, o culegere clasa 1 reprezintă un suport educațional valoros, care ajută la fixarea cunoștințelor din orele de curs. Multe culegeri pentru clasa 1 oferă probleme și exerciții practice utile celor care nu obțin rezultate bune studiind doar manualul de Matematică.

De aceea s-a impus necesitatea redactării unor culegeri pentru clasa 1, în efortul cadrelor didactice și al părinților pentru a susține efortul elevilor de învățare și memorare a noțiunilor.

scoala culegere matematica clasa 1

sursa foto

Ce rol joacă o culegere clasa 1 pentru evoluția elevului?

Culegerile de matematică pentru clasa 1 trebuie să aducă elevului un ajutor în înțelegerea mai bună a calculelor matematice, să sistematizeze materia prin exerciții asociate fiecărei lecții și să consolideze cunoștințele prin teste de verificare și control.

Studiul matematicii presupune muncă susținută, exerciții și probleme rezolvate și efort de înțelegere și memorare din partea copiilor. Culegerile sunt așadar necesare că materiale auxiliare încă din clasa 1. Un  elev bine pregătit știe că având la îndemână o culegere de matematica clasa 1, poate exersa probleme rezolvate, găsește răspunsuri la diferite neclarități și capătă exercițiu în efectuarea cât mai corectă a temelor.

Ce culegeri clasa 1 sunt disponibile în librării?

Există culegeri special redactate pentru clasele 1-4: “Matematică – Clasele 1-4 – Exerciții și probleme pregătitoare pentru concursurile școlare” Gh. Adalbert Schneider, “Matematică. Elemente de geometrie pentru clasele I-IV “ de Gheorghe Adalbert Schneider dar și cărți dedicate pentru concursuri școlare: “Concursul de matematică Florica T. Campan pentru clasele I-IV. Ediția a XIX-a” de  Doina Nechifor, Liviu Ștefan, Romela Boboc, sau “Clubul micilor genii. Carte de exerciții. Nivelul 1. Mensa Kids “ de Carolyn Skitt, Harold Gale și Robert Allen.

Matematica interactivă este studiată pe CD : “Pachet Cursa campionilor, nivel 1-4. Matematică interactivă intensivă. 4 CD-uri” sau “ Numerele gemene. Matematică pentru clasele I-IV. CD”.
Școala online reprezintă un progres adus de tehnologie și este cu atât mai importantă în contextul actual al învățământului. De aceea editurile lansează din ce în ce mai multe manuale și culegeri cu variante digitale, pe suport CD, pentru a ajuta elevii și profesorii în desfășurarea cât mai bună  a învățământului online.

Autorii culegerilor matematică clasa 1 sunt profesori cu experiență didactică , ce au pregătit multe generații de elevi. Materialele sunt așadar redactate în stil ușor de înțeles de către cei mici, ilustrate plăcut și aducând o serie de situații și împrejurări din lumea înconjurătoare în atenția elevilor. Îmbinarea dintre matematică și cunoașterea mediului aduce aplicabilitate practică și duce în realitate multe noțiuni teoretice.

Concluzii

Cărțile și culegerile de matematică clasa 1 reprezintă un suport educațional folositor pentru elevi dar și pentru profesori, pentru bună desfășurare a procesului de predare a matematicii. Existența multor variante și versiuni de culegeri permite adaptarea materiei la ritmul de învățare al elevilor. În funcție de nivelul de cunoștințe și de modul de înțelegere, profesorul poate insistă pe anumite lecții și noțiuni cu mai multe exemple practice și exerciții.

Elevii pasionați de matematică au prilejul să își exerseze cunoștințele și să rezolve probleme mai complicate decât cele oferite în cursul orelor de matematică. În acest mod își cresc performanțele și ajung la un nivel competitive pentru participarea la diferite concursuri școlare.

Librăriile online pun la dispoziția cititorilor diferite culegeri de matematică, cărți cu probleme și teste, apariții editorial noi și interesante. Fiecare cadru didactic sau părinte poate așadar să aleagă materialele auxiliare potrivite fiecărui copil. Varietatea și modul de prezentare diferit oferă o gama largă din care elevii beneficiază de cunoștințe tot mai extinse.

Editurile publică anual diferite ediții ale cărților apărute anterior sau lansează culegeri noi, care urmează curricula școlară și au avizul Ministerului Învățământului. În acest mod elevii se pregătesc pentru teze, concursuri școlare, și în viitor pentru examene. Matematică joacă un rol fundamental în dezvoltarea cognitive a copiilor iar studiul acestei discipline are nevoie de un suport educațional adecvat.

Librăriile va așteaptă online să comandați cărțile și manualele dorite. Comandă se plasează simplu iar prețurile atractive ajută la alegerea celei mai bune culegeri sau cărți de matematică pentru elevii clasei 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *