Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PeliPartners a asistat Scallier în achiziția unui nou parc comercial în Timișoara

PeliPartners a asistat dezvoltatorul polonez Scallier în tranzacția prin care acesta a achiziționat de la grupul Oasis, pe calea unui transfer de afacere, un proiect de retail în Timișoara pe care îl va opera sub brandul „FunShop Park”.

„Ne bucurăm că am fost implicați în această tranzacție și că suntem alături de Scallier în procesul de extindere a rețelei de parcuri comerciale în Romania. Sectorul de retail este în continuă creștere și dezvoltare”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.

Francisc Peli
Francisc Peli

„Conceptul introdus de Scallier pe piața românească presupune integrarea unor spații moderne care să deservească o gamă variată de clienți. Proiectul pe care îl pregătim pentru Timișoara își propune să revitalizeze zona de retail și să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienților”, a declarat Adrian Aleman, Director de Dezvoltare pentru Scallier Romania.

Antonia Nica
Antonia Nica

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) și le-a inclus pe Alexandra Ioniță (Senior Associate) și Antonia Nica (Associate).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *