Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PeliPartners a asistat Adventum în achiziția Hermes Business Campus de la Atenor

PeliPartners a asistat Adventum Quartum, un fond de investiții maltez, parte din grupul Adventum, în achiziționarea complexului de birouri Hermes Business Campus de la grupul Atenor. Această achiziție este cea mai mare tranzacție din sectorul imobiliar din 2021 și marchează intrarea grupului Adventum pe piața din România.

Implicarea PeliPartners a inclus efectuarea analizei de due diligence și structurarea preliminară a tranzacției, asistență pe parcursul negocierii documentelor tranzacției, precum și obținerea aprobării Consiliului Concurenței și a acordului băncilor finanțatoare cu privire la schimbarea controlului la nivelul societății de proiect care deține Hermes Business Campus.

 

Francisc Peli și Alexandra Ioniță
Francisc Peli și Alexandra Ioniță

Echipa PeliPartners a fost coordonată de către Francisc Peli (Managing Partner) și Alexandra Ioniță (Senior Associate) și a inclus pe: Oana Bucșa (Senior Associate), pe aspecte de concurență, Delia Lepădatu (Associate), pe aspecte de finanțare, și pe Antonia Nica, Sandra Gheorghe, Adelina Iordache și Delia Catrina – avocați asociați, pe aspecte tranzacționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *