Pe scurt cu Legrand: 4 evenimente interactive despre aplicaţii de mare complexitate

Legrand România a organizat o serie de evenimente interactive în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov, pentru un dialog direct cu partenerii săi specializaţi din domeniul distribuţiei electrice de putere. Create într-un format dinamic, interactiv şi non-conformist, întâlnirile “Pe scurt cu Legrand” au avut în prim-plan inovaţia şi un caracter practic.

Cei 140 de participanţi au avut ocazia să testeze mai multe soluţii Legrand de distribuţie de putere de până la 6300 A şi de protecţie a instalaţiilor electrice, competitive şi adaptate unor aplicaţii industriale variate, inclusiv celor din medii agresive sau cu atmosfere extreme.

Soluţia de tablouri electrice cu sertare debroşabile echipate cu dispozitive de protecție Legrand realizate împreună cu un partener specialist este dedicată aplicaţiilor industriale cu grad înalt de complexitate (de exemplu în alimentarea unor consumatori vitali sau pentru zone cu risc ridicat-explozii, vibraţii, cutremure). Asigură continuitatea în alimentare a întregii instalaţii în timpul intervenţiei la un modul de protecție şi sunt adaptate unor spaţii reduse.

Legrand

Noile confecţii metalice XL3-S 160, 630, 4000, pentru distribuţia de până la 4000A, conduc la optimizarea şi flexibilitate pentru proiectele din segmentul standard. Includ 3 familii de produse: până la 160A, până la 630A şi până la 4000A şi o gamă extinsă cu 16, 24 şi 36 de module pe rând. Au sisteme de distribuţie adaptate, cu bare din cupru sau aluminiu.

Sistemul inovativ de management al energiei NEMO SX asigură dezvoltarea structurii de comunicaţie, supervizarea, controlul şi comanda circuitelor dintr-un tablou electric. Permite verificarea funcționării în parametri a sistemului, controlul direct şi monitorizarea, la nivel local sau de la distanţă.

Piaţa din România este din ce în ce mai dinamică şi competitivă. Industria chimică, alimentară, petrolieră: toate au necesităţi distincte în ceea ce priveşte distribuţia de energie de putere. Şi pentru toate, un consum cât mai redus şi o funcţionare de calitate a infrastructurii electrice şi digitale au o importanţă semnificativă. Specialiştii Legrand România, alături de partenerii lor specializaţi, sunt gata să răspundă acestei provocări.

DESPRE LEGRAND

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței – inclusiv produsele Eliot* cu o valoare sporită în utilizare.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 6 miliarde de euro în 2018. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819). www.legrand.ro; www.legrand.com

* Eliot este programul lansat de Legrand în 2015 pentru a susţine dezvoltarea accelerată a Internet of Things în portofoliul său de soluţii. Ca rezultat al strategiei Grupului pentru inovaţie, programul Eliot urmăreşte să dezvolte soluţii interconectate cu beneficii pe termen lung pentru utilizatorii finali, precum şi pentru profesionişti. http://www.legrand.com/EN/eliot-program_13238.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *