Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

PC-urile MAGUAY vor fi din nou prezente la Comic Con

Maguay anunță participarea la East European Comic Con, ca partener de tehnologie pentru organizatorii evenimentului și pentru Samsung, lider global în domeniul tehnologiei informaţiei.

În cadrul East European Comic Con, cel mai important eveniment dedicat benzilor desenate, animațiilor, jocurilor și serialelor, organizat în estul Europei, ce va avea loc la Romexpo între 5 și 7 mai 2017, sistemele Maguay vor fi regăsite în două zone importante:

Sistemele Maguay GamePower Junior LOL Edition 2, dotate cu cele mai noi procesoare Intel din generația Kaby Lake și configurate special pentru acest joc vor fi putea fi testate în zona dedicată League of Legends.

maguay-la-comic-con
Sistemele Maguay GamePower Z270, bazate pe cele mai noi tehnologii Intel și NVIDIA, dar și SSD-urile performante Samsung 850 EVO, vor putea fi testate în tandem cu cele mai noi monitoare de gaming Samsung, în standul producător.

„Am susținut performanța, indiferent de domeniul în care aceasta a fost făcută. Susținem educația, inițiativele educaționale și evenimentele legate de aceasta, dar și joaca, mai exact spus gaming-ul și zona pro, reprezentată de eSports.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Pe landing page-ul dedicat, www.maguay.ro/comicon puteți regăsi configurațiile expuse în cadrul evenimentului, dar și alte desktop-uri și laptop-uri de gaming pe care Maguay le comercializează.

Mai mult, întreaga gamă de PC-uri Maguay poate fi configurată cu SSD-uri Samsung de ultimă generație, de la modele de 120/240 GB, ideale pentru un boost de performanță în aplicațiile uzuale și până la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computaționale. Detalii pe www.maguay.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *