Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

PAUL reinventează un desert de origine franceză și introduce în meniu trei sortimente de eclere sărate, în ediție limitată

PAUL reinventează un desert de origine franceză și introduce în meniu trei sortimente de eclere sărate în ediție limitată

Lanțul de brutării PAUL extinde sortimentul de eclere prin introducerea a 6 noi mixuri dulci și sărate, în ediție limitată. Noutatea colecţiei constă în cele 3 noi tipuri de eclere sărate, pe care PAUL le-a readus în meniul din brutării în cadrul unei oferte speciale. Astfel, până la sfârșitul anului, clienții care achiziționează oricare două eclere, din colecțiile dulci sau sărate, îl vor primi din partea casei pe cel de-al treilea, cu valoarea cea mai mică.

Cunoscut mai degrabă ca un desert, eclerul este astăzi un produs versatil care poate fi integrat în orice moment al zilei, fie ca mic dejun, brunch sau gustare între mese. Pentru a oferi clienților săi mai multe alternative de consum, PAUL a lansat în urmă cu 6 ani o colecție de eclere sărate, realizate din mixuri de ingrediente sofisticate.

PAUL reinventează un desert de origine franceză și introduce în meniu trei sortimente de eclere sărate în ediție limitată

Pentru a aduce constant inovație în meniu, PAUL a readus mult apreciatele sortimente de eclere sărate care pot fi integrate în orice moment al zilei. Astfel, clienții se pot bucura de gusturi inedite din gama Collection Salée care conține 3 variante noi: Éclair Prosciutto (Ecler cu prosciutto, roșii, cremă de brânză cu pesto și rucola), Éclair Camembert (Ecler cu camembert, dulceață de smochine și nuci) și Éclair Saumon (Ecler cu somon afumat, cremă de brânză cu lămâie și merișoare confiate).

Pentru clienții care preferă o gustare dulce, PAUL propune 3 noi sortimente în ediție limitată din Collection Sucrée: Éclair Noix de Coco (Ecler cu cremă de cocos cu migdale caramelizate și glazură din ciocolată cu cocos), Éclair Pistache Framboise (Ecler cu cremă de fistic și mascarpone, cremă cu cacao și zmeură), Éclair Caramel Salé (Ecler din cremă cu caramel sărat și glazură din sos cu caramel). Din aceeași gamă, fac parte și cele 3 sortimente care se află permanent în meniul din brutării: Éclair Vanille (Ecler cu cremă de vanilie), Éclair Chocolat (Ecler cu cremă de ciocolată) și Éclair Café (Ecler cu cremă de cafea).

Colecţia de eclere este disponibilă în toate brutăriile PAUL, inclusiv cele de tip chariot, până la finalul anului. Mai mult decât atât, brandul franțuzesc a pregătit și o ofertă dedicată: clienții care achiziționează oricare două eclere, din colecțiile dulci sau sărate, îl vor primi din partea casei pe cel de-al treilea cu valoarea cea mai mică, în limita stocului disponibil.

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.