metalshow

Patru stiluri noi de amenajare și pregătirea grădinii pentru toamnă, proiectele lunii septembrie la HORNBACH

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, oferă clienților săi o gamă completă de articole destinate amenajării locuinței, conform celor mai populare și îndrăgite stiluri. Totodată, HORNBACH pune la dispoziția clienților articole utile necesare pregătirii grădinii pentru toamnă, alături de sfaturile avizate ale consultanților pentru întreținerea acesteia.

„Pe lângă piesele de mobilier, decorațiuni sau alegerea culorilor, amenajarea locuinței presupune căutarea senzației de bine, a confortului pe care îl simți în încăperea respectivă. Astfel că, pentru a acoperi o plajă largă de preferințe în acest sens, HORNBACH pune la dispoziția clienților săi, prin intermediul rețelei de magazine, o gamă variată de articole care se pretează celor mai diversificate stiluri de amenajare“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

De asemenea, în această toamnă, specialiștii HORNBACH propun patru stiluri de amenajare, conform ultimelor tendințe: Cool Creative, Modern Chic, Shimmer Shine, Warm Cozy.

Tema lunii septembrie la HORNBACH

Primul dintre acestea – Cool Creative – presupune utilizarea liniilor drepte, a culorii albastru și a aspectului de beton. Acest trend este, prin excelență, unul ce oferă stilului industrial un șarm neașteptat. Atunci când este combinat cu multe materiale textile și lemn, aparenta răceală se transformă într-un stil mai mult decât confortabil. Stilul Modern Chic reprezintă o multitudine de nuanțe blânde și modele florale, o simfonie de pasteluri și culori. Tapetul cu trandafiri se potrivește cu pernele, perdelele transparente permit camerei să fie inundată de lumină, iar plantele asigură un efect revigorant, în timp ce totul se reflectă în formele lămpilor suspendate.

Stilul Shimmer Shine este format, preponderent, din obiecte ce oferă reflexii și străluciri, cu tonuri calde, evidențiate prin detalii argintii sau aurii. Pentru mai multă luminozitate se folosesc, de asemenea, lustre și candelabre, iar pentru a conferi contrastul potrivit, specialiștii HORNBACH recomandă perne cu textură mată. Pentru cei care doresc un ambient comod, cu influențe retro, una dintre variantele de amenajare recomandată este Warm Cozy, ce are la bază stilul Hygee. Totodată, se pot folosi perne mari, pături pufoase și covoare – chiar expuse pe pereți – multe plante și materiale naturale, precum ceramica și rafia. Esențiale în completarea acestui stil sunt corpurile de iluminat cu lumină caldă.

Recomandările HORNBACH pentru pregătirea grădinii de toamnă

Odată cu sfârșitul sezonului estival încep și pregătirile de toamnă pentru grădină. În acest sens, HORNBACH prezintă, pe lângă o gamă largă de articole necesare, aflate în rețeaua de magazine, și principalii pași de urmat, respectiv recomandările aferente.

Așadar, primul pas este curățarea ierbii, ce presupune îndepărtarea frunzelor, tunderea acesteia înainte de îngheț, până la 4-6 cm, și aplicarea îngrășământului, pentru ca grădina să reziste bine peste iarnă. A doua etapă este tăierea arbuștilor și a gardului viu, urmată de tocarea resturilor rezultate. Tot în această perioadă se plantează bulbii de lalele, narcise, brândușe etc. în gropi adânci de circa 10-12 cm, la distanțe de 10-20 cm unii de alții. După încheierea pregătirii, mașinile utilizate se depozitează întotdeauna în locuri uscate, ferite de praf și îngheț, după ce au fost curățate temeinic înainte.

Pentru a răspunde nevoilor clienților, în magazinele HORNBACH, în cele două zone special dedicate proiectelor, pe tot parcursul lunii septembrie consultanții vor oferi informații și sfaturi avizate pentru a facilita clienților alegerea stilului de amenajare dorit și a articolelor necesare, precum și despre pregătirea grădinii pentru toamnă. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.hornbach.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *