free download 78 travel guides written by experts

Patru modele de rochii de ocazie de pe nouamoda.ro

Atunci când vine vorba despre rochii de ocazie, fiecare femeie își dorește să ca modelul ales de ea să fie cât mai original, să îi avantajeze silueta, să o pună în valoare și să îi confere acel aer de eleganță pe care numai o rochie specială de ocazie o poate face.

Iată mai jos 4 modele de rochii de ocazie ieftine care se pot purta la orice eveniment important:

1. Rochie scurtă cu decolteu în V și bretele

rochie de ocazie nouamoda

Rochia de ocazie scurtă este în general un articol preferat și purtat (cu precădere) de femeile tinere. Este un item destul de dificil de purtat la o ocazie specială, e nevoie de un corp armonios, precum și de accesorii și un machiaj și o coafură atent alese pentru a nu crea o ținută vulgară. Precum am menționat mai sus, tinerele sunt cele cărora le sunt potrivite cel mai bine astfel de ținute, dar asta, desigur nu este o regulă universal valabilă.

2. Rochie din catifea cu mânecă trei sferturi, umerii goi și crăpătură pe picior

rochie de ocazie nouamoda

Rochia de ocazie din catifea este o alegere mereu în trend. Deși a avut perioadele sale de mare glorie, catifeaua rămâne atemporală, ea va fi mereu în tend, iar pentru un eveniment special, aceasta va reprezenta mereu o alegere excelentă. Se poate accesoriza frumos cu broșe supradimensionate sau cercei cu pietre.

3. Rochie lungă, amplă din tull, cu decolteu în V

rochie de ocazie nouamoda

Rochia de ocazie lungă din tull este un simbol al eleganței și al bunului gust. O astfel de ținută se potrivește doar unor evenimente cu adevărat speciale și deși rochia este una prețioasă și distinctă, are marele plus că avantajează orice fel de siluetă, fiind o alegere reușită pentru fiecare femeie, indiferent de forma corpului sau de vârstă.

4. Rochie lungă neagră, din chiffon, tull și paiete, cu spatele gol și decolteu adânc în V

rochie de ocazie nouamoda

Rochia de ocazie neagră este poate cel mai la îndemână item pe care îl putem alege pentru un eveniment special la care luăm parte. Fiecare femeie a purtat cel puțin o dată în viață o rochie neagră și în dulapul fiecăreia dintre noi se ascunde cel puțin un astfel de articol. Este o rochie versatilă care permite mai multe tipuri de accesorizări, astfel încât putem recrea look-uri distincte de fiecare dată cu ajutorul aceluiași singur articol verstimentar.

Toate aceste rochii de ocazie prezentate mai sus fac parte din oferta magazinului online nouamoda.ro și se află în prezent la promoție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *