free download 78 travel guides written by experts

Pasionaţii de FIFA, biliard şi bowling s-au întâlnit la MaxFun în Băneasa Shopping City, la a III-a ediție Triathlon Arena

Triathlon Arena, ajuns deja la a III-a ediție, este o competiție care a reunit profesioniștii și amatorii pasionați de FIFA, biliard și bowling, împreună cu echipele de la Virgin Radio și cavaleria.ro.

Concursul a avut loc pe 28 februarie în incinta MaxFun de la etajul 2 din Băneasa Shopping City.

La cea de-a III-a ediție Triathlon Arena s-au înscris peste 460 de participanți dintre care au concurat 149 de persoane. Competiția a avut 16 finaliști, iar valoarea totală a premiilor a fost de 16.812 LEI.

Cele trei jocuri, FIFA, biliard şi bowling, au fost arbitrate de Tudor Buțan, jucător profesionist și membru al echipei nationale de FIFA, Cătălin Gheorghe, multiplu campion național și actual campion european la bowling și de Nicolae Cocoru, jucător profesionist de biliard.

Triathlon Arena III

Atmosfera a fost întreținută de echipa de la Virgin Radio: Andrei Niculae, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu, iar din zona VIP a evenimentului au transmis live update-uri urmăritorilor lor Matei Dima (Bromania), Costi Max, Snik și Alexandru Bălan (Colo), dar și o parte din echipa cavaleria.ro.

La MaxFun în Baneasa Shopping City, clienții regăsesc activitățile preferate – bowling, biliard sau FIFA – pentru a se distra împreună cu prietenii și familia sau pentru a lua o pauză de la cumpărături.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *