creative night talks

Parusan, un cadou pentru părul tău

Este de înţeles că gândul îţi zboară în această perioadă de la tastatură direct către cadourile pe care le pregăteşti pentru tine sau pentru cei dragi. Nu uita, însă, că utilitatea unui cadou oferă şi garanţia fericirii celui căruia îi este destinată surpriza. În decembrie, preocuparea pentru beauty şi fashion depăşeşte media din timpul anului, iar un păr sănătos şi rezistent, îţi permite să te joci cu nuanţele favorite, care, chiar pot degrada parul, pare a fi o idee inspirată în acest sezon. În perioada celor mai sofisticate petreceri, te gândeşti la coafurile care îţi vor garanta o apariţie de senzaţie, dar nu este de neglijat nici că placa şi ondulatorul au şi ele preţul lor.

Pentru sănătatea şi vitalitatea părului tău, încearcă Gama Parusan pentru femei – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant – ultimul secret în materie de health&beauty!

Produsele inovatoare din gama Parusan conţin substanţa activă „AnaGain™”, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, premiata la nivel internaţional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului, stimularea creşterii firelor noi şi în combaterea îmbătrânirii acestuia. Formula unică ce oferă o îngrijire premium a părului conţine biotină, L-arginină şi vitamina E, ce pot asigura în mod direct aprovizionarea cu substanţe nutritive concentrate la nivelul scalpului şi al rădăcinii firului de par. În acelaşi timp, Parusan – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant stimulează circulaţia la nivelul scalpului, reduce căderea părului şi accelerează faza de creştere a acestuia.

Parusan

Anul acesta, părul rar, fragil, uscat, subţiat şi degradat va primi cadoul perfect pentru sărbători – în ghetuţe, sub brad sau chiar acum, direct de la farmacie: Parusan.

În cadrul cercetărilor pe un eşantion reprezentativ din rândul femeilor, s-a observat că, după o durată a tratamentului de numai trei luni, gama Parusan poate preveni semnificativ căderea părului şi poate ajuta la accelerarea creşterii numărului de foliculi de fire de păr în cadrul fazei active (anagene) de creştere, rezultat ce influenţează direct îndesirea părului.

De la rădăcină şi până la vârfuri, noi femeile, avem nevoie de un păr sănătos şi frumos care să fie aliatul nostru atunci când imaginaţia hair stylist-ului nu are limite. Dacă mai ai timp să-ţi alegi rochia de revelion, grăbeşte-te să îţi pregăteşti părul pentru o serie întreagă de poveşti învăluite în magia iernii şi a miracolelor de Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *