Shadow

Participanți la BRD First Tech Challenge România, 3 liceeni din echipa Quantum Robotics au câștigat medalia de aur la competiția Genius International High School din Oswego, New York

Andrei Preda, Victor Suciu și Alex Turcanu, membri ai echipei de robotică Quantum Robotics, sunt foarte mândri de rezultatele obținute la competiția Genius -International High School Environmental Project Olympiad, din Oswego, New York, SUA: medalia de aur!

Cei trei liceeni a căror experiență în domeniul roboticii a crescut prin participarea la BRD First Tech Challenge, competiție implementată în România de Asociația Nație prin Educație, fondată de Dana Războiu, se pot lăuda cu „Grand Gold medal”, distincție obținută la categoria „Robotics” a olimpiadei pe teme de mediu din Statele Unite.

Quantum Robotics castigatori Genius International High School din Oswego

Andrei, Victor și Alex, elevi ai liceului Teoretic Internațional de Informatică din Bucuresti, au făcut parte dintre cei 1200 de participanți, din 73 de țări, care s-au întrecut la Genius Olympiad din Oswego. Colegii lor de la același liceu, Raffaelli Ionuț Bogdan Ispas și Alexandru Iulian Mocanu, au câștigat medalia de bronz, la categoria „Science”.

Această competiție internațională la nivel de licee are mai multe secțiuni, „Visual and Performing Arts”, „Business”, „Robotics”, „Creative writing și Science”, toate axate pe aspecte legate de mediu. Este fondată și organizată de Terra Science and Education și găzduită de State University of New York la Oswego.

Echipa Quantum Robotics se pregătește pentru noul sezon BRD First Tech Challenge România 2019, competiție la care toți cei doritori să se înscrie o pot face pe site-ul https://natieprineducatie.ro/ până la data de 1 octombrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *