free download 78 travel guides written by experts

Ovidiu Tender a tras primul loz castigator cu o sala de bingo

ZIARUL FINANCIAR – 20 de ani de capitalism 

"As minti daca as spune ca la inceput am avut o strategie foarte clara. Singurul lucru clar era ca nu vroiam sa pierd bani, ci sa castig, dar asta nu poate tine loc de strategie". Asa explica omul de afaceri Ovidiu Tender inceputurile sale in business, in ZIARUL FINACIAR de luni 8 iunie.
 
"Atunci, ca si acum, am avut o idee foarte limpede: aceea de a prelua societati cu dificultati si de a le rentabiliza in cel mai scurt timp posibil", spune Tender despre evolutia afacerilor sale in cei 20 de ani de capitalism ai Romaniei.

Lansarea in afaceri a lui Ovidiu Tender a avut loc imediat dupa Revolutie, cand si-a deschis propria microintreprindere care se ocupa cu turismul in Iugoslavia, scrie ZIARUL FINANCIAR.

"Apoi, am intrat intr-un alt tip de afaceri la inceputul anului 1991, prin deschiderea unui salon de bingo, alaturi de niste parteneri spanioli care aveau expertiza in domeniu. Nu se platea impozit pe profit, era o perioada destul de romantica si frumoasa", isi aminteste Ovidiu Tender.

Omul de afaceri spune pentru ZF ca afacerile in domeniul entertainmentului i-au adus si primul milion de dolari."Americanii spun ca poti sa-i intrebi orice, cu exceptia detaliilor legate de primul milion de dolari. Eu va pot spune cu toata deschiderea ca primul milion de dolari a fost obtinut, mai mult sau mai putin, in urma afacerilor din domeniul entertainment-ului. Orice antreprenor cauta profitul, indiferent de domeniul de activitate", recunoaste Tender.

Materialul complet despre afacerile unuia dintre marii capitalisti ai Romaniei, luni 8 iunie in ZIARUL FINANCIAR.

Bucuresti, 05.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *