Visualfest 2022
Shadow

Ovidiu Năstase, fostul șef adjunct de la ANAF, devine directorul financiar al Appraisal & Valuation, singura companie de evaluări listată la Bursă

  • Appraisal and Valuation anunță recrutarea expertului Ovidiu Năstase care ocupă postul de director financiar al companiei de evaluări și servicii financiare;
  • Fostul șef al activității de colectare persoane juridice din cadrul ANAF va identifica problemele financiare ale clienților și va oferi soluții, astfel încât companiile să crească rapid conform viziunii lor

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP) anunță recrutarea lui Ovidiu Năstase, fostul Șef adjunct al Administrației Finanțelor Publice Sector 1 în perioada 2020 – 2022 și al Administrației Finanțelor Publice Sector 6, în perioada 2009 – 2017. Experiența profesională numără peste 20 de ani de activitate, timp în care Ovidiu Năstase a ocupat importante poziții de conducere în Administrațiile Finanțelor Publice din București.

Ilustratie generica Appraisal & Valuation (NAI Romania)

„Cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă antreprenorii, însă când vine vorba de lege, nu există cale de mijloc. Compania se află sau nu în legalitate, iar această stare de fapt nu suportă negociere. La Appraisal & Valuation, voi sprijini companiile să intre în perfectă legalitate, să îndrăznească mai mult și să devină mult mai profitabile. Controalele ANAF sunt întotdeauna binevenite pentru că oferă antreprenorilor o confruntare cu adevărul. Ceea ce nu se verifică de către administrator, nu se întâmplă. Însă, riscurile nu se opresc aici. Antreprenorii care nu vor gestiona eficient fluxurile de numerar pot produce pierderi importante propriilor companii. Pentru a preveni orice posibile pierderi, amenzi sau sancțiuni care pot tulbura activitatea de zi cu zi, recomand companiilor o serie de audituri periodice. Codul Fiscal poate părea uneori dificil de descifrat, însă obligațiile și responsabilitățile administrării unei afaceri sunt cel puțin la fel de importante precum profiturile. La Appraisal & Valuation, rolul meu principal este să identific problemele financiare ale clienților și să ofer soluții, astfel încât antreprenorii vor lua cele mai bune decizii în timp util,’ a declarat Ovidiu Năstase, noul director financiar al Appraisal & Valuation.

„Livrăm ceea ce am promis investitorilor noștri: dezvoltare continuă prin adăugarea unor noi servicii pe orizontală, complementare cu cele de evaluare. Ovidiu Năstase va crea servicii financiare care se vor adresa atât clienților deja existenți, cât și celor care încă nu ne-au trecut pragul. Know-how-ul, experiența și claritatea sunt instrumentele cu care noul nostru director financiar va ajuta în mod real companiile românești. Obiectivul nostru principal este să sprijinim afacerile să crească rapid și previzibil, sănătos. Depindem de succesul clienților noștri, de aceea, prin această recrutare cheie, le asigurăm contextul de a se putea dezvolta conform viziunii lor,’’ a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile specifice listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.