free download 78 travel guides written by experts

Orbit lansează Orbit MEGA: mai gumată și cu o aromă de lungă durată

Orbit are Mega vești! Noua gumă de mestecat fără zahăr nu este doar mai mare, dar combină și tot ce-i mai bun de la celelalte sortimente de gumă: de la lamele de gumă a preluat cantitatea generoasă care o face să fie mai gumată, iar de la clasicele pastile a împrumutat aroma de lungă durată. Învelișul exterior mai tare ascunde aromă puternică și îi conferă gumei o textură extra crocantă. Orbit MEGA este disponibilă în două variante – Peppermint și Spearmint – la prețul de 9,9 lei.

Orbit Mega Peppermint

Indiferent dacă ești un iubitor al gumelor de mestecat sub formă de lame sau pastile, Orbit MEGA combină cele mai bune calițăți din ambele variante, așa că nu te va dezamăgi. Îți va atrage atenția nu numai forma pătrată a pastilelor, dar și ambalajul cubic.

Orbit Mega Spearmint

Un borcan conține 30 de pastile de gumă de mestecat și își găsește cu ușurință locul în orice sertar de la birou, în geantă sau în mașină. Este un partener de încredere oricând – senzația de oboseală poate fi alungată cu o singură pastilă de gumă: mai întâi descoperi învelișul crocant, apoi interiorul generos care eliberează aroma pentru un timp îndelungat. Toate acestea te vor ajuta să te simți fresh, în orice situație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *